AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 de novembre de 2022

22/11/2022

L'Ajuntament informa que el servei de la Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal de Les Garrigues torna la setmana vinent, el dilluns 28 i dimarts 29, de les 9h a les 13:30h i de 15h a 17:30h. Estarà ubicada a la cruïlla de l'Av. Montserrat amb C/ del Pou.

_________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que demà a les 18 h tindrà lloc l'hora del conte amb motiu del 25N, dia contra les violències de gènere, a càrrec de Genera Feminismes. Activitat gratuïta per a tots els públics.

__________________________________________

Avui a les 21:30 l’Arbeca Futbol Sala Masculí jugarà contra els Cafeteros Alcarràs a la Pista Poliesportiva Municipal. Us hi esperem per animar a l’equip!

___________________________________________

El proper dissabte 26 de novembre i dins dels actes de la 19ª Fira de l'Oliva arbequina, la Sala Abadia a partir de les 9:00 del matí acollirà el III Simposi de l'Oliva Arbequina, enguany amb el despoblament i el canvi climàtic com a eixos vertebradors.

L'assistència al Simposi és gratuïta prèvia inscripció clicant en aquest enllaç que també trobareu a la pàgina web de l'Ajuntament o trucant al telèfon 973160008 per a les persones que no tinguin mitjans per a fer ho online. Recordem que les places són limitades.

___________________________________________________________

La Cooperativa Arbequina informa que el dia 26 de novembre a les 16:30h organitza una JORNADA TÈCNICA AGRÀRIA sobre la importància del regadiu i l’estat del Canal Segarra Garrigues,  les noves oportunitats de conreu de l’olivera i l’ametller a càrrec de 3 ponents experts del Canal Segarra Garrigues, de l’IRTA I DEL REG DE LES GARRIGUES SUD.  Cal inscripció prèvia a les oficines de la Cooperativa. Aforament limitat. Més informació al web o a les oficines.

___________________________________________________________

La Botiga de Cal Martí us fa saber que demà és l'últim dia per encomanar el disc de la Marató, el qual es posarà a la venda únicament aquest diumenge, 27 de novembre. També us recordem que els dies de la Fira 26 i 27 celebrarem el Black Friday i Ofertes de Santa Caterina, amb un 20% de descompte en decoració, bolsos, bosses de mà, maletes, motxilles, joguines, complements de roba i molt més.

Recordeu, a Cal Martí aquest dissabte i diumenge Black Friday. Us esperem. Bona fira a tothom.

___________________________________________________________

El Celler Vinya els Vilars us convida avui a les 19:00h a la inauguració de l'exposició "Ferro i la veu" de l'artista Joseba Gotzon. L'exposició es podrà veure fins el 18 de desembre.
___________________________________________________________

S'han perdut les claus d'un cotxe Toyota. Entre les zones de Santa Caterina, escoles i centre. Qui les hagi trobat que les porti a l'Ajuntament, gràcies.