AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 de novembre de 2021

22/11/2021

Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19 al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el consultori mèdic local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

______________________________

Protecció Civil comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, s’extremin les mesures de prevenció per la previsió de fortes pluges i fortes ratxes de vent a partir d’avui al vespre i durant tot el dia de dimarts. S’anirà informant puntualment

______________________________

L'equip mèdic del consultori d'Arbeca comunica a la població major de 60 anys, i a la població amb patologia de risc, que vulguin rebre la vacuna de la Grip que poden trucar o passar per al consultori per a concertar visita.

Al mateix temps recordem als pacients majors de 70 anys que vulguin rebre la 3a dosis de la vacuna contra la covid, aixi com també la de la Grip, que els podem programar i sel's vacunarà al pavelló de l'oli de les Borges Blanques.

______________________________________

S'ha perdut un gat de la Flora de color beig amb un collar de color negre, des de dissabte al matí per la zona del toll, i que respon al nom de Bimo.

______________________________________

L'Ajuntament informa que s'ha iniciat el període per sol·licitar una subvenció per fomentar el consum als comerços locals. Fins el dia 7 de desembre, podeu passar per l'Ajuntament en horari de 10h a 12h, de dilluns a dimecres a fer la sol·licitud.

______________________________________

L’Ajuntament informa que dimecres i dijous hi haurà el Servei de Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal a Arbeca, un servei per a la recollida controlada de residus domiciliaris reciclables que no poden ser recollits amb el servei de recollida d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta.

Estarà ubicada a l'Av. Josep Tarradelles, a l'altura de la benzinera i l’horari de recollida serà de les 10:00 a les 13:30 h.
__________________________________

Qui vulgui banderoles de La Marató de TV3, per penjar al balcó, pot comprar-les als següents punts de venda:

-          Farmàcia Mireia Navés

-          Oficina d’atenció ciutadana en el seu horari d’atenció al públic

-          Els dijous a la Biblioteca “L’Atlàntida”, a la tarda en el seu horari habitual.

 

Aquest any el recaptat a la Marató es destinarà a  la recerca en salut mental. Gràcies a aquesta recerca podrem arribar a tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. L'objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Col.laborem-hi!

_________________________________