AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 de juny de 2021

22/06/2021

L'Ajuntament informa que per la nit de Sant Joan, l'horari permès per tirar petards i focs artificials serà fins a la una de la matinada.

Els dies anteriors i posteriors, per tal de respectar el descans dels veins, serà fins a les 11 de la nit. 

No es podrà tirar petards a la revetlla de la Plaça del Toll.

Està totalment prohibit la utilització de petards i focs d'artifici prop de les zones agricoles, especialment sembrats, marges i rostolls, i també fer-ho en el mobiliari urbà, finestres, parets, terrases de bars, etc..

 

Moltes gràcies i bona revetlla a tothom.

_________________________________

Tots els usuaris nascuts a partir de l'any 1986 ( a partir de 35 anys), que encara esteu pendents de vacunar-vos contra la COVID-19, podeu trucar al CAP de Borges per demanar hora als telèfons:

  • 973 14 20 33
  • 634 74 54 31 (habilitat aquests dies per la campanya de vacunació)

___________________________

L'Ajuntament informa que totes les persones interessades en arrendar el bar de les piscines, poden passar a buscar per les Oficines d'Atenció Ciutadana a partir d'avui el plec de clàusules de la temporada 2021. El termini per presentar les ofertes finalitza el divendres 25 de juny a les 13:00h. 

______________________________________

Arbequins i Arbequines!!! Per gaudir d'una bona revetlla ja teniu un punt de venda al vostre poble, davant les pistes de padel i amb els millors preus de TOTA la comarca!!

Que comenci la festa!! I QUE ARBECA PETI BEN FORT!!! 

________________________________

S’informa que divendres 25 de juny es farà una jornada de portes obertes a la Residència de gent gran El Tossalet de Cervià de les Garrigues. Cal demanar cita prèvia per asistir-hi enviant un whattsapp o trucant al telèfon 663 97 64 02. Gràcies.

________________________________

Cerquem professionals titulats amb atenció a les persones en dependència o cures auxiliars d'infermeria, o bé certificat de professionalitat corresponent, preferentment amb experiència  per a treballar al servei d'atenció a domicili de Les Garrigues, a les poblacions de Puiggròs i Arbeca.

Imprescindible disposar de carnet de cotxe i vehicle propi.

Interessats/des envieu CV detallat mitjançant correu electrònic a:

[email protected] o al telèfon

637723545

_______________________

Qui hagi recollit unes ulleres graduades del caixer del BBVA que les retorni a les oficines del mateix banc o que truqui al telèfon 680 90 42 79. Moltes gràcies.

_______________________

S’OFEREIX GRATIFICACIÓ a qui hagi trobat unes ulleres vermelles. No son de sol, son de tractament mèdic.

Contacteu al 619-70-20-21

Gràcies