AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 de juliol de 2022

22/07/2022

D'acord amb l'ordenança municipal de Tinença d'animals de companyia i com es fa esment en l'Article 21 referent a l' Alimentació d’animals a la via pública es recorda que:

No és permès alimentar de manera general els animals a la via pública, parcs, solars o altres espais similars ni a les portalades, finestres, terrasses i balcons, especialment aquells que no tenen propietari/a legal conegut, com poden ser gats, gossos, coloms i altres.

_______________________________________________________________________

L'Ajuntament informa que ja es pot utilitzar el nou equipament esportiu del camp de futbol 7. Aquest equipament estarà disponible per a totes les arbequines i arbequins. Qui en vulgui fer ús de forma regular cal ho sol·liciti prèviament a l'Ajuntament d'Arbeca en horaris d'oficina.

Per a les persones usuàries de les Piscines Municipals es permetrà l'accés al camp de futbol 7 cada dia de les 3 a les 8 del vespre per la porta de l'interior del recinte. Recordem que està totalment prohibit accedir al recinte fora dels horaris permesos, menjar-hi i l’entrada d’animals domèstics.

_______________________________________________________________________

Per a respectar el descans veïnal, es demana no fer soroll a partir de les 12h de la nit. Moltes gràcies.

_____________________________________________________________

Actes  previstos pel cap de setmana per la Festa de Sant Jaume:

Avui, a partir de les 20:30 h al Parc de Santa Caterina:

Sopar a la fresca al teu aire, porta el teu sopar; Xerrada divulgativa de la flora i de la fauna del nostre terme; Concert amb el grup 'The Polar Soft' i degustació dels licors de la Cooperativa Tres Cadires.

Accés a peu.

Dissabte, a partir de les 20 h a la Plaça del Toll: 31è Aplec Sardanista de la Vila d'Arbeca

Diumenge, a la 13h a l'Església de Sant Jaume:

11è Garrigues GuitarFest: Kobékina&Vicente - Entrada gratuïta, al final del concert hi haurà un vermut popular i gratuït.

A les 19h a L'AbadiaTeatre amb l'obra 'L'hostal de la glòria'. Entrada gratuïta.

Dilluns 25 : 17h a les Piscines Municipals: Jocs infantils amb la Cremallera.

22 h al Pati del Centro: Cinema a la fresca amb la pel·lícula 'Deu meu que t´he fet'

Hi haurà servei de crispetes. Entrada gratuïta.

______________________________________________________________

El Consultori Mèdic d'Arbeca informa que dilluns vinent, dia festiu local, estarà tancat. Per qualsevol urgència truquin al Cap de Borges.

______________________________________________________________

El 26 i 27 de juliol hi haurà Servei de deixalleria mòbil a Arbeca, ubicada a la cruïlla Av. Montserrat—Carrer del Pou en horari de 7h a 9h i de 20h a 22h

Quins residus s’hi recullen?

S’hi podrán dur varietat de residus resumits en aquestes pàgines, de la mida que ens serien fàcilment transportables al nostre

vehicle particular. Com per exemple electrodomèstics fins la mida d’un microones.

 

No s’hi acceptaran voluminosos com matalassos, sofàs, somiers, neveres, rentadores, vidres grans o mobles, que ja que

aquests continuaran sent recollits pel servei de recollida de voluminosos mensual del municipi (més informació i dies de

recollida al teu ajuntament).




________________________________________________________________

Esplai a l'Escoleta durant el mes d'agost. De dilluns a divendres excepte el 15 i el 16 d'agost. Horari de 8:30h a 13h. Preu: 30€ setmanals. Inscripcions per setmanes a l'Ajuntament d'Arbeca, fins el dia 29 de juliol.

 

 

______________________________________________________________

La Botiga de Cal Martí fa saber que el dilluns 25, Sant Jaume, tindrà obert el seu establiment tot el dia.

______________________________________________________________

La Cooperativa Arbequina comunica que durant el mes d'agost el magatzem de fitosanitaris estarà obert de 8h a 12h del matí i dissabte estarà tancat.

__________________________________________________________________

A causa de l'increment de gent necessitada, Càritas posarà caixes per aliments a les botigues del poble i demana als arbequins i arbequines que col·laborin amb el que puguin, gràcies. Som el què donem. Som amor.

______________________________________________________________

S'organitza un viatge a Lourdes els dies 2,3 i 4 de setembre. Per a més informació, cal trucar al telèfon 646 33 04 13.

______________________________________________________________

El Consell Comarcal de les Garrigues i l'Ajuntament d'Arbeca informen del servei Garrigues Concilia Estiu (GAC-ES), nou servei de canguratge d'atenció de 17h a 20h, adreçat a infants de 3 a 12 anys, per conciliar la vida personal i laboral. És gratuït. Podeu utilitzar qualsevol punt GAC de la comarca. S'adjunta relació d'espais, i dies d'atenció per municipi.

Per accedir al servei us heu d'inscriure a través d'un imprès electrònic i desprès ja fareu reserva de plaça per Whatsapp. Més informació trucant a 644 40 33 16 o al correu electrònic [email protected] 

Aquest servei s'inclou dins el programa "Temps per cures" del Departament d'Igualtat i feminismes, finançat pel Pla Corresponsables, del Ministeri d'Igualtat.