AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 de gener de 2021

22/01/2021

L'Ajuntament d'Arbeca demana a tota la població que extremi les mesures de prevenció per evitar el rebrot de la COVID 19 vist l'elevat risc de contagi existent al nostre municipi. Per tot això, demanem seguir escrupulosament totes les mesures de prevenció marcades per les autoritats sanitàries.

 

L’Ajuntament d’Arbeca informa que davant la situació d’emergència sanitària generada pel risc de propagació del Covid-19, fins a nou avís, l’Oficina d’Atenció al Públic de l’Ajuntament restarà tancada només de manera presencial.

Qualsevol tramitació o consulta, serà telefònica al tf. 973 160 008 i electrònica mitjançant el correu atenciociutadana@arbeca.cat

En cas de requerir un tràmit presencial, caldrà demanar cita prèvia per telèfon.

 

Aquest divendres es realitza Ple Extraordinari de l'Ajuntament d'Arbeca. El podreu seguir a partir de les 21h a través de Ràdio Arbeca i al canal de Youtube de l'Ajuntament:

youtube.com

ORDRE DEL DIA:
1. Proposta d’aprovació del pressupost general de l’ajuntament d’Arbeca per a l’anualitat
2021, de les seves bases d’execució, de la relació de llocs de treball i de la plantilla de
personal.
2. Proposta d’aprovació inicial del projecte de l’obra “obres de condicionament entorn i recinte
piscines municipals afectats per la DANA”.
3. Proposta d’aprovació, si s’escau, de l’expedient de contractació per realitzar l’obra “obres
de condicionament entorn i recinte piscines municipals afectats per la DANA” i aprovació
plec de clàusules administratives particulars.

 

Aquest diumenge us proposem descobrir el terme d'Arbeca al vostre aire. Aquest mes de gener: La Font de la Juliana, el Collet i les Tombes de les Pedreres. Recorregut senyalitzat.

El Club Ciclista Arbeca, recentment guardonat per Petjada Verda per l'enfocament ecologista donat a la Trail Running, insta que la caminada del diumenge sigui la més ecològica possible. Per tant, convidem als participants a fer "plogging", és a dir, que mentre es fa la marxa es recullin residus per tal que cada caminador/a gestioni el reciclatge d'aquests. També us animem a fer-vos fotos i etiquetar-ho a Instagram amb el hashtag #descobrirarbeca

 

La Placeta Restaurant informa als seus clients que a partir de demà 23 de gener, tornem a obrir amb horari habitual: de 7:30 a 9:30 per esmorzars i de 13 a 15:30 per dinars. També podeu encomanar pollastres a l'ast i plats per emportar per dissabtes i diumenges. Per a més informació, truqueu al 695 81 32 97. Molt agraïts per la vostra confiança.