AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 de febrer de 2023

22/02/2023

Aquest dimecres hi ha Servei de deixalleria mòbil, ubicada a la cruïlla Av. Montserrat—Carrer del Pou, en horari de 16h a 19h.

_______________________________________________________

La Biblioteca informa que aquesta tarda obrirà de 19 a 20h degut a la reunió mensual del club de lectura. Disculpeu les molèsties.

________________________________________________________

Aquest diumenge a les 18h, cinema del Cicle Gaudí amb la pel·lícula "Un año, una noche". Entrada general 4,5€ i reduïda 3€.Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat o demà dijous de les 12:30h a lees 13:30h a les Oficines de l'Ajuntament.

______________________________________________________

L’Ajuntament informa que a partir del 27 de febrer el servei de Podologia formarà part del programa Empic del conveni que l’Ajuntament té signat amb el Consell Comarcal. Per aquest motiu, els majors de 60 anys o amb una discapacitat reconeguda es beneficiaran d’una bonificació de 5€ a les visites. Per sol·licitar hora cal trucar directament a la podòloga (Èrika) i al moment de la visita caldrà omplir un full amb les dades personals i bancaries i es cobrarà pel banc.

________________________________________________________

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer, del 27 de febrer al 10 de març, la Biblioteca Atlàntida aculla la exposició "Apropa't a la meva realitat"

______________________________________________________

El divendres es va perdre un gos de raça creuada de pastor alemà. Té 3 mesos, és negre amb una franja blanca al coll i les cames de color marró. Qui lhagi vist, que truqui al telèfon 627 25 27 68. Gràcies.

______________________________________________________

L'Ajuntament informa que l'aplicació eBando ha canviat la seva imatge. Per seguir informats cal que actualitzeu la vostra aplicación mòbil.