AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 de febrer de 2022

22/02/2022

INFO COVID:

 

  • El Centre d´Atenció Primària us recorda que totes les persones majors de 18 anys que encara no hàgiu rebut la tercera dosis de la vacuna de la COVID-19, podeu demanar hora per a vacunar-vos al CAP de Borges (973 14 20 33 ) o a la pàgina web de CatSalut (https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/)  si es compleixen els requisits següents:
     
    • Si han passat 5 mesos de la segona dosi en cas d´estar vacunat amb Pfizer o Moderna
    • Si han passat 3 mesos de la segona dosi d´AstraZeneca o Janssen
    • Si han passat 5 mesos d´haver patit la malaltia de la COVID-19.
    Gràcies per la vostra col·laboració.

__________________________________

 

  • La biblioteca l'Atlàntida informa que ja s'han publicat les bases de la 40a MOSTRA DE CREACIONS LITERÀRIES D'ARBECA SANT JORDI 2022. Podeu consultar-les al web i a l'Instagram de la biblioteca. O fent click aquí.

biblioteca080.wixsite.com

 

  • Aquest dimarts i dimecres torna la Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal de Les Garrigues. Estarà ubicada on sempre, a la cruïlla de l'Avinguda Montserrat amb C/ del Pou. Els horaris són de 10:00h a 13:30h. Ara, també hi haurà el servei per la tarda, de 15:00h a 17:30h.

imagen

imagen

 

  • Aquest proper dissabte, Arbeca en Flor continua amb la "Posta de sol entre ametllers florits" amb les següents activitats:

A les 17:15h - Sessió de ioga:  L’activitat té un preu de 2€ i cal fer reserva prèvia a l’enllaç que trobareu a l'Ebando o a arbecaturisme.cat (les places són limitades). 

https://forms.gle/Sq93Am4mfHYKv9HM6

A les 18:15h - Degustació de productes i DJ Adam Lay: L'activitat és oberta a tothom i no cal fer inscripció prèvia. Hi haurà degustació de productes de proximitat amb la presència de productors locals. El preu dels tiquets de degustació serà d'1€ i 3€. 

L'espai s'obrirà al públic en general a partir de les 17.00 h.

imagen

imagen

 

  • Aquest diumenge, a les 12:45h, al pati de l'Abadia, Vermut Literari amb Miquel Àngel Estradé. Presentació del llibre "La noia que em servia l'esmorzar", a càrrec de Josep Lluís Balsells Balsells. Entrada gratuïta. Hi haurà una petita degustació de vermut per als assistents. Organitza la regidoria de Cultura. 

imagen

  • A partir del 5 de març, a la Sala República sessions d'Autodefensa per a dones. Preu: 7€ per les quatre sessions. Aforament limitat a 20 persones. Us podeu inscriure venint a l'Ajuntament. Fins el 4 de març. Hi haurà servei de cangur a càrrec de La Petjada del Secà (Taquilla inversa)

imagen

  • El Grup de Colònies Arbeca, comunica a tots els pares i mares, nens i nenes que vulguin venir de colònies amb nosaltres aquest juliol, que ja està penjada la publicitat a Instagram i web del grup de colònies. També es pot passar per la biblioteca Atlàntida dins els seu horari per recollir informació i sol·licitud. https://grupdecoloniesarbe.wixsite.com/grupdecoloniesarbeca

imagen

imagen

 

  • La Comissió de Festes fa saber que ja es poden consultar les bases per la Rua de Carnaval, que se celebrarà el proper 12 de març. Les podeu consultar a l'Ebando o a les xarxes socials de l'Ajuntament.

BASES RUA CARNAVAL 2022

1- Les persones que vulguin participar  la Rua de Carnaval ho podran fer en diverses modalitats: familiar, per parelles o comparsa.

2- Les comparses hauran d’anar identificades amb el títol corresponent.

3- La rua l’encapçalarà la Cremallera teatre, on s’hi podran afegir totes les persones que vulguin participar individualment a la rua.

4- Només optaran al premi les comparses, famílies i parelles que s’hagin inscrit prèviament. La inscripció es farà mitjançant el correu electrònic [email protected] fins el divendres 11 de març. 

5- Les comparses sortiran segons l’ordre d’arribada 

La concentració de comparses serà a les 18 h. a la Cooperativa (gasolinera).

Es donarà a cada comparsa un sac de confeti.

6- El recorregut de la rua serà: c/Lleida - c/Alcalde Mullerat - Av. dels Portals - Pl.Lluís Companys- Av. dels Portals- pl.Toll

7- El jurat estarà format per membres de la Comissió de festes i de cultura..

8- En la modalitat comparsa, hi haurà tres premis de 100,75 i 50€ respectius.

9- En la modalitat família, hi haurà un premi  en forma de lot de productes locals a la disfressa més original.

10- En la modalitat parelles hi haurà un premi en forma de lot de productes locals a la disfressa més original.

11- El jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis, si no s’assoleixen els mínims de criteris de qualitat.

12- Es premis s’entregaran abans d’iniciar el concert de nit.

 

  • Si algú ha trobat unes claus, que les porti a l'Ajuntament, gràcies.