AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 de desembre de 2021

22/12/2021

Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el consultori mèdic local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.
_____________________________________

L'Institut Català de la Salut fa saber que ja es poden posar la 3a dosi tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 60 anys. 

També es posaran primeres dosis. 

Aquesta setmana vacunarem al pavelló de l’oli a partir d'avui i fins divendres. Per demanar hora, podeu trucar al telèfon 634745431 o bé al CAP de Borges 973142033. 

_____________________________________

L'Ajuntament informa que s'ha iniciat un seguit d'obres per a la canalització de serveis soterrats a l'Av. Belianes, Plaça Lluís Companys, C/ del Pou, Av. Verge de Montserrat i Av. de les Borges Blanques fins al Camp Municipal d'Esports.

Disculpeu les molèsties.

_____________________________________

La Biblioteca l’Atlàntida informa que modifica les activitats de Nadal degut a la situació pandèmica.

Queda anul·lada la trobada del Club de Lectura. La propera reunió serà el 26 de gener del 2022.

-Contacontes de Nadal ONLINE: Demà, 23 de desembre a les 17.30 h t’esperem en directe a l’Instagram de la Biblioteca. Explicarem contes per totes les edats.

__________________________________

La Botiga de CAL MARTÍ desitja a tothom un molt BON NADAL amb pau, salut i felicitat.

Us recordem que el diumenge dia 26, Sant Esteve, tindrem obert el nostre establiment tot el dia.

CAL MARTÍ, al vostre servei. Gràcies.

_________________________

Davant l'augment de casos covid-19 Merceria Repunt's 54 us comunica el nou horari comercial:

De dilluns a divendres de 17 a 20 h.

Dissabte de 10 a 13.30 h.

Esperem que la situació millori.

Gràcies per la vostra comprensió.

_________________________

AVÍS, l'Oficina de Caixabank d'Arbeca romandrà tancada els dies laborables 03, 04, 05 i 07 de gener del 2022. Per qualsevol tema urgent poden dirigir-se a l'Oficina de les Borges o trucar al telèfon 900 40 40 90.

_________________________


La Comissió de Festes informa que  per motius sanitaris i degut al confinament de molts nens i nenes,  és modifiquen les bases del concurs de pessebres i s'allarga el termini d'inscripció fins al 7 de Gener.
_________________________

L'Ajuntament d'Arbeca comunica que atesa l'actual situació pandèmica, s'ha decidit l'ajornament del concert de Nadal de la Coral Garrampemm del dia de Sant Esteve. Properament anunciarem una nova data de concert.

Les persones que van reservar l'entrada poden optar pel reintegrament de l'import satisfet  o la reserva de l'entrada per una nova data.