AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 d'abril de 2022

22/04/2022

L'Ajuntament informa que, seguint el calendari del porta a porta, aquest divendres i aquest dissabte no hi haurà servei de recollida.

_____________________________________

L'Ajuntament recorda que l'Àrea d'Emergència és un punt d'ús puntual i excepcional i que és obligatori deixar cada material al seu contenidor corresponent.

_____________________________________

L'Ajuntament informa que en horari de 10 a 14 hores, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana es lliurarà l'adhesiu per a marcar els cubells de residus de material tèxtil sanitari i excrements d'animals a tots els domicilis que es van quedar sense.

Recordem que aquests tipus de residus es recolliran cada dia de servei dins d'una bossa en un cubell a part marcat amb un adhesiu identificatiu i els dilluns dins del cubell de la resta.

 

______________________________________

La Biblioteca l’Atlàntida us convida aquesta tarda al contacontes AIGUA. Llegirem els contes més divertits de l’exposició AIGUA i celebrarem la Revetlla de Sant Jordi plegats! Us hi esperem a les 17h al Mirador de l’1 d’Octubre. En cas de pluja, ho farem a la Biblioteca.

________________________________________

Actes de la Primavera Cultural.

Dissabte 23

A les 22:00h a la Sala L’Abadia sessió de cinema amb la pel·lícula “Mediterraneo”. Entrada general 4,5€ i reduïda de 3 € als majors de 65 anys i menors de 30.

 

 

Diumenge 24

A partir de les 10:30 h. al Pati de l’Abadia, Actes de Sant Jordi amb la tradicional parada de venda de llibres de l’Ajuntament d’Arbeca i les parades de la Petjada del Secà i l’Associació Contra el Càncer d’Arbeca.

A les 12 h. a la Sala de L’Abadia, Proclamació de les obres guanyadores i entrega de premis de la 40ª Mostra de Creacions Literàries de Sant Jordi.

12:30 h. al Pati de l’Abadia, Vermut Popular gratuït i Concert amb el grup The Polar Soft.

 

 

A les 18:00 h. a la Sala l’Abadia sessió de cinema familiar amb la projecció de la pel·lícula ‘Bon dia món!’ Entrada gratuïta als menors de 16 anys i 3 € entrada general.

 

 

A les 19h al Centro, Organitzat per l'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra, Ballada de Sardanes amb demostració de Galop de Fantasia i sardana de punts lliures per la Colla Brut Nature de Les Borges Blanques. Sardanes amb mitjans mecànics. Hi haurà un petit refrigeri.

 

Teniu les entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat i venda presencial avui a la tarda a la Biblioteca de les 18 a les 20h.

 

L’acte sobre Les persones refugiades previst inicialment pel dissabte 23 per la tarda queda ajornat fins a nova data que es comunicarà oportunament.

______________________________________

El dia 23, Diada de Sant Jordi. Dia de la cultura i l'amor. Sens dubte, les millors roses a Gineste's.

Des de la rosa marca de la casa, fins al format o ram més exuberant. També una gran col·lecció molt especial amb roses eternes que us encantaran. Estarem oberts tot el dia! A Gineste's us esperem il·lusionats, per fer-vos gaudir d'un dia tant especial.

Per encàrrecs truqueu al 973 14 91 73. Feliç Sant Jordi a tothom! 

 

______________________________________

Aquest dissabte, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi i a la Botiga de CAL MARTÍ hi trobareu roses naturals i centres arreglats.

També durant tot el dia hi haurà una gran parada de llibres. 

A més a més, el diari SEGRE us regala el llibre titulat “Pirineu Bestial”.

Recorda que tindrem obert de les 8 del matí a les 9 del vespre, sense tancar al migdia.

Dia del llibre i la rosa a CAL MARTÍ.

Vine a celebrar-ho amb nosaltres.

Moltes gràcies i Bona Diada de Sant Jordi a tothom!!

______________________________________

La Comissió de Festes recorda que a partir de dilluns 25 i fins dijous 28 es posaran a la venda els tiquets de la cassola de l'1 de maig. Podeu passar per l'Ajuntament en horari d'atenció ciutadana i el dijous 28 per la biblioteca de 6 a 8 de la tarda. El cost dels tiquets serà de 12€ amb bol ceràmic i 9€ sense bol. 

També comunica que es realitzaran les incripcions per sol·licitar taula i espai per realitzar les cassoles de les colles.

_______________________________________

Demà a les 16:00h l’equip Pàdel Farmacia Baget juga contra el Tennis Juneda. I diumenge a la 13:00h, esteu tots invitats al primer vermut musical amb la col·laboració del Artiste. Us esperem!

_______________________________________

L'AMPA de l'Escola Porcel de Cervera de l'Espluga Calba, convida a tothom a la diada de Sant Jordi, que se celebrarà demà al Pg. del Fons (davant piscines), a partir de les 11:00 h!

Hi haurà parada de llibres i roses.

També vermut popular.

I ACTUACIÓ AMB EL GRUP "POP PER XICS"!

Us hi esperem!

Si plou, tots els actes es faran a la sala del ball.

 

______________________________________

Aquest dissabte, a Juneda, St. Jordi es posarà la gorra pels nens i adolescents amb càncer. I tu?

 

NOMÉS FALTA 1 DIA!!!

Ja podeu comprar TIRES PEL SORTEIG! Les trobareu al Quiosc Juneda, on també teniu a la vostra disposició les ENTRADES pel  St.Jordi més solidari: berenar, sorteig, venda de marxandatge i espectacle infantil "La Llegenda de...." amb Nopatiskos Teatre. 

Col·labora amb l'AFANOC pels infants i adolescents amb càncer i vine a Juneda demà, a les 6 de la tarda a la Pista Parc Alegria.

 

______________________________________

El dia 8 de maig torna la 8a Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons. Una marxa popular no competitiva que conta de dos circuits, 14 i 21 km aproximadament.

Una marxa que us portarà per paisatges típicament garriguencs, cabanes de volta, marges de pedra, l’ermita de Sant Bonifaci, i on al arribada us esperarà un esmorzar de brasa per a tots els participants.

Inscripcions obertes a www.marxaomellons.cat.

Us hi esperem.