AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 d'abril de 20'21

22/04/2021

Aquest cap de setmana seguim amb la Primavera Cultural.

Divendres 23, Diada de Sant Jordi, de les 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h a l'Avinguda dels Portals - Parada de llibres i roses. L'Ajuntament informa que es tallarà els C/ Anselm Clavé i una part de l'Avinguda dels Portals durant les hores mencionades.

Dissabte 24 d’abril a les 10 del matí, recuperem els arbres de la banqueta del canal! Punt de trobada al Pantà del Tossalet. Es demana puntualitat. Es farà una demostració prèvia i a continuació, es repartiran diferents punts per controlar l'organització de l'activitat.

Important! Es demana inscripció prèvia enviant un correu a [email protected].

A les 19:00h de la tarda del mateix dissabte, conferència a la Sala l'Abadia de Núria Picas. Inscripcions prèvies a la Biblioteca Atlàntida avui i demà.

Diumenge 25 d’abril, a la Plaça Unió Republicana:

De les 10:30h a les 14h parada de llibres.

A les 12:30h ens visita el Senyor Postu, que presentarà el seu llibre “Sóc més de l’Oest” i també parlarà de les causes solidàries que organitza i dona veu.

A les 13:15h entrega de premis de la 39a Mostra Literària.

Per acabar el diumenge, a les 18:30h a la Sala l’Abadia, pel•lícula apta per a tots els públics. "El año que dejamos de jugar". Entrada general 5€ i reduïda 4€. Venda d'entrades a biblioteca Atlàntida.

_______________________________________________________

Aquest divendres és la Diada de Sant Jordi. Dia de la cultura i l'amor. Sens dubte, les milors roses a Gineste's. Des de la rosa marca de la casa, fins al format o ram més exuberant, delict i especial. Estarem oberts tot el dia, des de les 8 del matí a les 21:00h de la nit. Us esperem il·lusionats, per fer-vos gaudir d'un dia tant especial. Feliç Sant Jordi a tothom!

_____________________________________________________

Divendres 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, durant tot el dia, a la Botiga de Cal Martí hi haurà roses naturals, centres i arranjaments florals. També els llibres seran els protagonistes durant tota la jornada. El diari Segre us regala un llibre per celebrar Sant Jordi. Recordeu, aquest any, el llibre i la rosa de Sant Jordi, a la Botiga de Cal Martí.