AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 d'octubre de 2022

21/10/2022

Des del consultori mèdic us comuniquem que la campanya de la vacunació antigripal i la dosi de record de covid s’iniciarà el proper dijous 27 d´octubre.

Les persones majors de 60 anys i les menors de 60 anys amb malalties cròniques ja poden programar-se.

_________________________________________________________________

L'Agrupació Sardanista comença el nou curs de sardanes el tercer divendres de mes. Vine a conèixer la nostra dansa. Aprendrem els passos, les normes bàsiques, noves músiques, etc. Sarà avui a les 19h de la tarda al Centre Cultural, dirigit a totes les edats. Vine a provar-ho, ens ho passarem bé!

________________________________________________________________

Ja es poden consultar les bases pel concurs de la portada del llibret de la Fira de Santa Caterina. Les podeu trobar a la pàgina web de l'Ajuntament o a les xarxes socials. Ja es poden presentar els dissenys fins el dia 28 d'octubre.

___________________________________________________________________

S'obre el període per a publicitar-se al llibret de la Fira de Santa Caterina. A la pàgina web de l'Ajuntament hi ha un apartat amb les instruccions i el document necessari per omplir. Data límit fins el 31 d'octubre. Per qualsevol dubte, contacte amb l'Ajuntament.

____________________________________________________________________

Aquest diumenge a les 18h, sessió de cinema a l'Abadia amb la pel·lícula "Toscana", una comèdia dirigida per Pau Durà. Entrada general 4,5€ i reduïdia 3€. Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat

 

___________________________________________________________________

 

Us informem que aquest diumenge dia 23 d'octubre a les 19:45 h de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports de Juneda, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:   ARBECA i CF SUDANELL , aficionats us hi esperem

___________________________________________________________________

 

El 31 d’octubre arriba la castanyada! Aquest any organitzada pels Diables d’Arbeca. A partir de les 7 de la tarda podeu apropar-vos al Centre Cultural on hi trobareu bona música i barra. A 2/4 de 10 hi haurà sopar popular amb menú infantil a 8€ i adult a 15€. Tot seguit, a 2/4 de 12 i amb accés lliure, riurem una estona amb el monologista Miguel Espejo. I en acabar, a partir de la 1, concert amb 25cent40 i Dj Adam Lay. Avui, de 6 a 9 del vespre i a Pàdel Arbeca, podeu apuntar-vos al sopar. Es pot pagar en efectiu, targeta o bizzum.

_________________________________________________________________________

S'acosta Tots Sants i a Floristeria Gineste's ja podeu fer els vostres encàrrecs de flor artificial i natural. Com sempre, hi trobareu la qualitat i el millor preu, amb gran varietat de dissenys únics i personalitzats. 

Si tens la jardinera d'altres anys, vine, escollirem i t'aconsellarem de la millor opció. També podeu fer la vostra comanda al telèfon 973 149 173.

Gineste's sempre al vostre servei!

 

______________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que vulguin assistir al sopar de Castanyada el dia 31, que es podran apuntar fins el dia 23. El preu és de 20€. Totes les persones que s'apuntin desprès d'aquest plaç, tindran un increment de 2€. L'hora del sopar serà a les 21h. Les portes de la sala s'obriran a les 20:45h. Per a més informació truqueu a la Rosa al 973 160 335.

__________________________________________________________________

L’Ajuntament informa que dimarts 25 i dimecres 26 hi haurà el Servei de Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal a Arbeca.

Estarà ubicada a la cruïlla Av. Montserrat / Carrer del Pou i l’horari de recollida serà de 9:00h a 13:30 h i de 18h a 20h.

_________________________________________________________________

Família! Necessiteu temps per vosaltres i fer allò que més us apeteix? Sigui descansar o fer esport, treballar, anar a fer la compra, enllestir casa o veure als vostres amics i amigues, tots els dijous de 4.30 a 7.30h de la tarda a la Sala República tens el GARRIGUES CONCILIA  servei de  canguratge per a infants de 3 a12 anys que viuen a les Espai gratuït  on els vostres filles i fills faran diferents activitats de lleure (jocs manualitats) 

Omple una sola vegada el formulari d'inscripció per cada infant que trobareu al web i reserva per Whatsapp al 644 403 316. RESERVA AMB 48 HORES

sites.google.com

 

________________________________________________________________

Lo Centre de Les Borges Blanques organitza un Curs d'Atenció al Client en francès (30 hores). Inici al novembre. Classes de dilluns a dijous 19:30h a 21:30h. Reserva la teva plaça trucant al 635 50 75 35 o enviant un correu a [email protected]

 

 

 

_______________________________________________________

Ens cal la màxima col·laboració ciutadana, si la Incineradora de residus de Juneda es fica en marxa, serà la primera en tota la província de Lleida, cal manifestar-nos en contra pacíficament el pròxim 22 d’Octubre a les 18h, Plaça del Terrall. Borges Blanques. Unim esforços per construir un futur millor, Ens juguem la SALUT. TRACTAMENTS DE PURINS SI, PERÒ AIXI NO!

 

______________________________________________________

Unió de Pagesos organitza una xerrada informativa sobre la situació de la crema de restes de poda aquest dimarts dia 25 d’octubre a les 20h a Maldà.
Local cultural de Maldà (Bar Centro)

_______________________________________________________________

Unió de Pagesos organitza una xerrada informativa sobre la situació de la crema de restes de poda aquest divendres dia 28 d’octubre a les 20:30h a Corbins.
Sala 1 d’Octubre Ajuntament de Corbins.

_______________________________________________________________

No tens plans pel Dissabte 29 d'Octubre? A Cervià te'n proposem un!!!

Des del Carrer Era, passant pels Comellassos i fins arribar a l'Ajuntament, hi haurà un recorregut ambientat en Halloween que hem anomenat el "Museu dels Horrors" on ens visitaran diferents personatges terrorífics de pel·lícules i històries de por!

De les 20:30 a les 21:00h ambientarem un espai segur per a infants, sense ensurts i més light!

De les 21:00 a les 22:00h comença el Museu dels Horrors amb totes les seves lletres, ambientat per a persones que siguin valentes, independentment de la seva edat... 

Us atreviu a conèixer-nos?

Venda d'entrades des de les 20:30h al Carrer Era.

 US HI ESPEREM 

________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

▀▄▀▄▀Nou concurs!! ▀▄▀▄▀

 

L'Oficina Jove celebra el 13è aniversari.

 

 Ets un artista de la fotografia? T'agrada immortalitzar llocs, espais i moments? Tens un mòbil que fa fotos brutals? Coneixes un lloc especial del teu poble?

Doncs fotografia'l i participa al nostre concurs. Busquem la millor foto d'aquesta tardor a les Garrigues️️

 

Per a joves fins a 25 anys.

 

 I, al novembre, amb totes les fotografies participants farem una exposició a l'oficina jove!!!

 

Més info: https://sites.google.com/view/ojgarrigues/concursos-i-premis?authuser=0