AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 d'octubre de 2021

21/10/2021

Des de Kintos i Apol·lònies 04' volem informar a la població que comença l'èpocade castanyes i que ens trobareu del 22 al 31 d'octubre a l'antiga plaça de la Serp, en horari de 18h a 00h els divendres i dissabtes, i de 18h a 22h els diumenges i entre setmana.

Podeu fer comandes dins de l'horari establert trucant als telèfons 636 43 80 60, 638 11 13 27 o 633 10 04 90. També ho podeu fer enviant un Whatsapp. 

Per a més informació, seguiu-nos a l'Instagram @kintosapolonies.04

_________________________________

L'Ajuntament fa saber que totes les empreses i comerços locals que vulguin posar parada pel mercat de Fira de Santa Caterina, ho han de fer a través d'un formulari que es troba a la pàgina web de l'ajuntament.

__________________________________

Aquest proper dissabte a les 19:30h, Cinema a l'Abadia amb la projecció de "Jinetes de la justícia". Podeu adquirir  les entrades a arbeca.koobin.cat o només aquesta tarda a Biblioteca Atlàntida.

imagen

___________________________________

La cooperativa Arbequina informa a tots els socis/es que ja podeu contractar l'assegurança del cereal de secà i regadiu i la de les oliveres i ametllers, si ho feu abans dels 15 de novembre, tindreu una bonificació del 5% en l'assegurança del cereal.

HORARI DIMARTS I DIJOUS DE 8H A12H A LES OFICINES.

__________________________________

Tothom qui vulgui encomanar les flors natural per Tots Sants que passi per la Botiga de Cal Martí. Tenim un gran assortit de centres i rams de flors artificials de tots els preus. Recordeu, les flors per Tots Sants al vostre abast, a la Botiga de Cal Martí, naturals i artificials. Gràcies.

__________________________________

La Merceria Repunt's 54 comunica que aquest divendres 22 i dissabte 23 d'octubre  estarem tancats .

Gracies per la vostra confiança i paciència.

_________________________________

Avui a les 20:00h a la sala Centro, es farà una master-class de ioga per tal commemorar el dia Mundial de la lluita contra el càncer de mama, a càrrec de Carmen Porras; amb la col·laboració de l'Associació de Dones l'Olivera.

Tothom hi és convidat. Es podran fer donatius durant la sessió.