AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 de setembre de 2021

21/09/2021

La biblioteca Atlàntida informa que s'obren les inscripcions per al club de lectura d'adults. Les reunions seran mensuals, l'últim dimecres de cada mes. La primera lectura serà Anatomia de les distàncies curtes de Marta Orriols
INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 15 D'OCTUBRE a la biblioteca, al web https://biblioteca080.wixsite.com/bibliotecaarbeca/club-lectura o a través del correu electrònic: biblioteca@arbeca.cat

________________________________

II MOSTRA D'ARTISTES LOCALS - Amb l'objectiu de fomentar la cultura i promocionar l'art, la Biblioteca convoca a tots els artistes arbequins i arbequines a participar en la segona edició de la "Convocatòria d'artistes locals".

Podeu consultar les bases a Instagram i al  web de la biblioteca.

___________________________

Fins divendres, ja podeu adquirir els abonaments de temporada de tardor pel cinema de la Sala l'Abadia. Ho podeu fer a través de la web arbeca.koobin.cat, a l'apartat abonaments o presencialment a la Biblioteca Atlàntida per les tardes.

__________________________

Aquest divendres a les 20:00h, a l'Abadia, tindrà lloc una xerrada participativa de presentació de Lleida pels Refugiats. 

 

Dissabte, a les 18:45, comença la temporada cultural de tardor a l'Abadia, amb la projecció de la pel·lícula "La dona il·legal". Comptarà amb la presència del director Ramon Termens i l'actor protagonista Daniel Faraldo. Podeu adquirir les entrades a través del web arbeca.koobin.cat o a la Biblioteca Atlàntida el dijous i divendres. Tota la recaptació de les entrades es destinarà a l'entitat Lleida pels Refugiats.

____________________________________

Totinformàtica Serveis Integrals informa: Obertura de la nova Botiga ubicada al C/ Sant Pere 2-4 Baixos de Les Borges Blanques on podreu trobar una gran varietat de serveis informàtics, de telefonia, productes tecnològics de la millor qualitat i propostes que de ben segur us agradaràn. Tambè podeu visitar la seva web per poder saber mes a www.totinformatica.cat o trucar al 973143148. 

I el dia 25 inaguració amb moltes sorpreses, sortejos i regals! Estiguis atents al instagram @totinformatica_

__________________________________

L’Aula universitària Les Garrigues posa en coneixement de tothom que el proper dia 7 d’octubre reprendrà les conferencies a les Borges Blanques. Tots els que estiguin interessats en formar part de la mateixa ho poden fer dirigint-se a un membre de la junta, o el mateix dia al Pavelló de l'oli. L’acte començarà a dos quarts de quatre, seguint sempre les normes que dicti el Procicat