AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 de novembre de 2023

21/11/2023

Programa d'actes de la 40ª Fira de Santa Caterina i 20ª Fira de l'oliva arbequina.

L'Ajuntament informa que estan disponibles les entrades dels actes de la Fira de Santa Caterina. Podeu adquirir-les presencialment el proper dijous, de 12 a 13 h. a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o bé a través de la web https://arbeca.koobin.cat/

_________________________

L’Ajuntament informa que tots els nens i nenes que han participat al concurs de dibuix de la contraportada de la Fira 2023 i que assisteixin a l’acte d’inauguració de Fira divendres a les 18h a la Sala l’Abadia, se’ls hi regalarà una entrada per l’espectacle familiar Heeelp de dissabte.

_________________________

L’Ajuntament informa que ja estan a la venda les banderoles per la Marató de TV3. Podeu comprar-les a la farmàcia i a Cal Martí. Gràcies per la vostra solidaritat. 

_________________________
L'Ajuntament comunica que avui a les 16:45 h. es realitzarà la classe de música a l'Escola de Música per la gent gran.

_________________________

Tothom que vulgui encomanar el Disc de la Marató pot passar a apuntar-se per la botiga de Cal Martí.

També us recordem que aquest dissabte i diumenge, dies de la Fira tindrem molts descomptes i ofertes espectaculars en tot el gènere del nostre establiment.

La botiga de Cal Martí us espera a totes i a tots!!!

Moltes gràcies i molt Bona Fira de Santa Caterina!

_________________________

Avança’t al Nadal amb supermercats Plusfresc! hi trobaràs molt bones ofertes en torrons, vins, caves i licors, cafès, conserves, embotits… i ja pots trobar també pernils de totes classes en oferta! Avança’t al Nadal i estalvia amb Plusfresc, el súper que t’estima!

_________________________