AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 de novembre de 2022

21/11/2022

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues, fan saber a tota la població que en el cas de no recollida dels residus domiciliaris ho comuniquin a l’Ajuntament trucant al 973 160 008 de 8:30h fins a les 9:45h per a poder avisar a l’empresa adjudicatària del servei a que faci la recollida durant el matí.

_________________________________________

L'Ajuntament informa que el servei de la Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal de Les Garrigues torna la setmana vinent, el dilluns 28 i dimarts 29.

_________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que aquest dimecres 23 de novembre a les 18 h tindrà lloc l'hora del conte amb motiu del 25N, dia contra les violències de gènere, a càrrec de Genera feminismes. Activitat gratuïta per a tots els públics.

__________________________________________

El proper dissabte 26 de novembre i dins dels actes de la 19ª Fira de l'Oliva arbequina, la Sala Abadia a partir de les 9:00 del matí acollirà el III Simposi de l'Oliva Arbequina, enguany amb el despoblament i el canvi climàtic com a eixos vertebradors.

L'assistència al Simposi és gratuïta prèvia inscripció clicant en aquest enllaç que també trobareu a la pàgina web de l'Ajuntament o trucant al telèfon 973160008 per a les persones que no tinguin mitjans per a fer ho online. Recordem que les places són limitades.

___________________________________________________________

Es convoca a tots els regants de la Col·lectivitat de regants num. 13 a l'Assemblea general que tindrà lloc avui a les 20h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Miralcamp.

___________________________________________________________

La cooperativa els informa que dissabte dia 26 de novembre el magatzem de fitos i adobs romandrà tancat.

___________________________________________________________


La Botiga de Cal Martí us fa saber que el dimecres és l'últim dia per encomanar el disc de la Marató, el qual es posarà a la venda únicament aquest diumenge 27. També us recordem que els dies de la Fira 26 i 27 celebrarem el Black Friday i Ofertes de Santaa Caterina, amb un 20% de descompte en decoració, bolsos, bosses de mà maletes, motxilles, joguines, complements de roba i molt més.

Recordeu, a Cal Martí aquest dissabte i diumenge Black Friday. Us esperem. Bona fira a tothom.

___________________________________________________________

El Celler Vinya els Vilars us convida demà dimarts 22 de novembre a les 19:00h a la inauguració de l'exposició "Ferro i la veu" de l'artista Joseba Gotzon. L'exposició es podrà veure fins el 18 de desembre.
___________________________________________________________

S'han perdut les claus d'un cotxe Toyota. Entre les zones de Santa Caterina, escoles i centre. Qui les hagi trobat que les porti a l'Ajuntament, gràcies.