AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 de març de 2024

21/03/2024

L'Ajuntament informa que s'ha obert el període de consulta i d'al·legacions sobre el cens electoral per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig. Qui vulgui consultar-lo, pot passar per les oficines municipals en horari d'atenció al públic fins el proper dimecres, 27 de març.

__________________________________________

L'Ajuntament informa que el dimecres, 27 de març, es realitzarà la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins dimarts a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.

__________________________________________

Actes de la Primavera Cultural
8è Memorial Mossèn Anton Brú

Avui a les 17:30 a la biblioteca l'Atlàntida, lectura de poemes "Dia Mundial de la Poesia".Dissabte, 23 de març a les 10 h. a la Fortalesa dels Vilars, caminada de la Fortalesa dels Vilars al conjunt arqueològic del Tossal de la Pleta de Belianes.
A les 19:30 h. a la sala l'Abadia, música amb "El Joglar amb Arnau Tordera" (cantant del grup Obeses).Diumenge, 24 de març a les a les 21:15 h. a la sala l'Abadia, taula rodona amb el tema "Tocats per l'herència" amb experts de Gabarró Advocats - Herències, presentat i moderat per la Sra. M Victòria Vidal Vives. Visionat del programa 30 minuts i col·loqui final amb la participació del públic assistent.


__________________________________________

Cada dia, a supermercat Plusfresc, amb una compra mínima de 20€, et regalen un producte. Aquesta setmana, t’emportes de regal un paquet de macarrons gallo de 450gr. Amb la teva compra mínima de 20€, rebràs un paquet de macarrons Gallo de regal. Només a Plusfresc d’Arbeca.


__________________________________________

El projecte "Lleida, terra de dones transformadores" arriba a la comarca de les Garrigues.

La delegació del Govern de la Generalitat a Lleida fa una crida a totes les dones de la comarca que vulguin documentar la seva història de vida i visibilitzar la feina que fan.

Totes aquelles dones que hi vulguin participar es poden posar en contacte amb el departament d'Igualtat i Feminismes enviant un missatge a [email protected]

L'acte institucional es farà el proper dimecres dia 3 d’abril a Arbeca a partir de les 9:30h.

Trobareu més informació sobre el projecte a : https://donestransformadores.cat/

__________________________________________

S'obre el termini fins el 9 d’abril perquè l’estudiantat universitari pugui presentar la seva candidatura (fins a 3 màxim) en alguna de les més de 200 ofertes de pràctiques en empreses i entitats de les comarques rurals Leader de Catalunya.

Les ofertes es poden consultar a: https://www.odisseujove.cat/ofertes-de-practiques-2024/ 

La informació i el procediment de presentació de les candidatures per l’estudiantat és accessible a: https://www.odisseujove.cat/practicum/

Recordem els requisits de participació per l’estudiantat:

  • Matrícula en estudis oficials de grau o màsterd’una universitat inclosa dins del sistema universitari de Catalunya
  • En el cas d’estudiants de grau, cal haver superatun mínim del 50% dels crèdits en el moment de presentar la candidatura.
  • No haver tingut relació laboral contractual prèvia amb l’empresa i/o institució que ofereix les pràctiques, excepte en aquells casos en què l’experiència laboral prèvia hagi estat per fer tasques totalment diferents de les que es realitzaran a les pràctiques.

(L’estudiant també ha de complir els requisits específics que l’empresa i/o institució ofertant especifiqui a l’oferta de pràctiques a la qual vol presentar candidatura, així com els requeriments que fixi la seva universitat en matèria de pràctiques).___________________________________________

A VICENS MAQUINÀRIA AGRÍCOLA SA, concessionari oficial John Deere, seleccionem un/a mecànic/a amb experiència als nostres centres de Fondarella, Térmens i Torres de Segre. Per a més informació, contactar amb [email protected] o 696 94 88 21.

___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.