AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 de març de 2022

21/03/2022

INFO COVID:

El Centre d´Atenció Primària us recorda que totes les persones majors de 18 anys que encara no hàgiu rebut la tercera dosis de la vacuna de la COVID-19, podeu demanar hora per a vacunar-vos al CAP de Borges (973 14 20 33 ) o a la pàgina web de CatSalut (https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/)  si es compleixen els requisits següents:

 

        Si han passat 5 mesos de la segona dosi en cas d´estar vacunat amb Pfizer o Moderna

        Si han passat 3 mesos de la segona dosi d´Astra Zeneca o Janssen

        Si han passat 5 mesos d´haver patit la malaltia de la COVID-19.

    Gràcies per la vostra col·laboració.

______________________________________

Actes de la Primavera Cultural per aquesta setmana.

Avui a les 17h a la Biblioteca, "Recital poètic" amb motiu del Dia Mundial de la Poesia. Vine i comparteix les teves poesies preferides!

Dissabte des de les 11h fins a les 12:30h a l'Avinguda Montserrat 7, exposició d'escultures. Visita guiada de les obres de Josep Motlló.

Diumenge a les 9h a les Piscines Municipals, "Caminada amb experiències. Plantada d'arbres i recuperació de les pasarel·les del Canal d'Urgell.

Diumenge a les 18h, a l'Abadia, cinema amb la exitosa pel·lícula "Tros". Entrades 5€ general i 4€ reduïda, disponibles a arbeca.koobin.cat

___________________________________________________

Tens un habitatge buit o coneixes algú que en tingui un?

 Si tens un habitatge buit, des de l’Ajuntament d'Arbeca, juntament amb l’Oficina Jove de les Garrigues i el Consell Comarcal de les Garrigues, et proposem donar una segona vida al teu habitatge per a les persones joves que han escollit les Garrigues com a lloc de residència o han tornat de la ciutat .

 Arrelem les persones i repoblem les Garrigues, canviem de paradigma.

#RepoblemLesGarrigues

_____________________________________________

El Servei d'Acollida de la Generalitat de Catalunya i del Consell Comarcal de Les Garrigues fan saber que si algú disposa d'un pis, casa o vivenda per acollir refugiats que ho faci saber a l'Ajuntament d'Arbeca.

_________________________________

ES CONVOCA A TOTS ELS PARTÍCIPS DE LA COL.LECTIVITAT NÚM. 13 A LA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA QUE TINDRÀ LLOC AVUI  A LES 8 DEL VESPRE A LA SALA DE PLENS DE L’AJUNTAMENT DE MIRALCAMP