AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 de juny de 2024

21/06/2024

L’Ajuntament informa que la RECOLLIDA D’ENVASOS + ORGÀNICA de la nit diumenge 23 de juny s’avançarà a dissabte nit 22 de juny.

---------------------------------------

L’Ajuntament informa que avui és l'últim dia per comprar els tiquets pel sopar de Sant Joan. Ho podreu fer a la biblioteca aquesta tarda de 18h a 20h. 

Entrepans a escollir de llonganissa, pernil salat i formatge. Cal adquirir tots els tiquets de tota la taula a la vegada. Entrepà+vi i aigua+coca de sant Joan+ cafè 10€


----------------------------------------

La Biblioteca l'Atlàntida informa que l'horari de dimarts serà de 9h a 10h a la Biblioteca i de 17 a 20h  les Piscines Municipals. 

----------------------------------------

L’Ajuntament d’Arbeca informa que durant el mes d’agost hi haurà servei d’esplai matinal a l'Escola Bressol Sant Jaume.

Les inscripcions s’hauran d’efectuar abans del dia 19 de juliol a l’Ajuntament d’Arbeca en horari d’atenció ciutadana (10h a 13h) o a través de la seu electrónica. 

 ----------------------------------------

L’Ajuntament informa a tots els titulars de construccions agrícoles i/o ramaderes situades en sòl rústic, en les quals es desenvolupi activitats agropecuàries de forma activa, que poden sol·licitar la bonificació de l’IBI d’aquestes construccions fins el divendres 5 de juliol, de forma presencial a l’oficina d’atenció ciutadana o bé telemàtica, descarregant el formulari i enviant-lo omplert i amb la documentació que es demana adjunta, a través de la seu electrònica.

----------------------------------------

L'Associació de Dones l'Olivera Arbequina informa us podeu inscriure a la 16a TROBADA “LES GARRIGUES, EN FEMENÍ“ el dia 25 de juny de 18h a 20h al casal de la gent gran. 

----------------------------------------