AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 de juny de 2021

21/06/2021

Tots els usuaris nascuts a partir de l'any 1986 ( a partir de 35 anys), que encara esteu pendents de vacunar-vos contra la COVID-19, podeu trucar al CAP de Borges per demanar hora als telèfons:

  • 973 14 20 33
  • 634 74 54 31 (habilitat aquests dies per la campanya de vacunació)

___________________________

L'Ajuntament informa que totes les persones interessades en arrendar el bar de les piscines, poden passar a buscar per les Oficines d'Atenció Ciutadana a partir d'avui el plec de clàusules de la temporada 2021. El termini per presentar les ofertes finalitza el divendres 25 de juny a les 13:00h. 

______________________________

Recordem que avui és l'últim dia per comprar els tiquets pel sopar de la revetlla de Sant Joan a la Biblioteca l'Atlàntida. El preu és de 8 euros el menú. Hi ha temps fins el dilluns, 21 de juny. Per tal d'agilitzar la inscripció i l'entrega d'entrepans, cal realitzar la inscripció i el pagament per grup. Es demana portar l'import just gràcies.

A més, informem que per motius sanitaris, el dia de la revetlla no hi haurà servei de barra.

______________________________________

Arbequins i Arbequines!!! Per gaudir d'una bona revetlla ja teniu un punt de venda al vostre poble, davant les pistes de padel i amb els millors preus de TOTA la comarca!!

Que comenci la festa!! I QUE ARBECA PETI BEN FORT!!! 

________________________________

S’informa que divendres 25 de juny es farà una jornada de portes obertes a la Residència de gent gran El Tossalet de Cervià de les Garrigues. Cal demanar cita prèvia per asistir-hi enviant un whattsapp o trucant al telèfon 663 97 64 02. Gràcies.
___________________________________

S'han perdut entre el consultori mèdic i el c/Abadia unes ulleres vermelles, que semblen de sol. Són de tractament mèdic. Si algú les troba, si us plau, truqueu al telèfon: 619 70 20 21. Gràcies