AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 de gener de 2022

21/01/2022

INFO COVID:
 
  • El consultori mèdic informa que l'horari per programa visites és de 8 a 11h, telefònicament. Per altres motius, ho podeu fer a través d'E-consulta o al 061.

 

  • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

  • L'Institut Català de Salut comunica que tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 40 anys, ja es poden vacunar de la 3a. dosi de la COVID.

     

    També es recorda que segueixen posant primeres dosis. 

__________________________________

  • L'Ajuntament i l'equip del Consultori Mèdic informen que el número de telèfon per a consultes relacionades amb el COVID és el 900 102 112

 

  • Aquest proper cap de setmana, hi ha doble sessió de cinema a l'Abadia:

    Dissabte 22, a les 18h - "El sustituto", una història del nazisme ambientada a València.

    Diumenge a les 18h - projecció familiar d' "Ernest & Celestine", Una pel·lícula recomanada a partir de 3 anys per aprendre a compartir i respectar la diversitat. 

    Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat.

 

  • Òmnium Cultural Lleida Ponent i l'Ajuntament d'Arbeca us conviden a visitar l'exposició 'Òmnium 60 anys de lluita i compromís' que es podrà veure a partir d'avui i fins el proper dimecres a la Sala República de les 17 a les 19h avui, dilluns, dimarts i dimecres, i de les 12 a les 14 h el dissabte i el diumenge.
  • imagen
  • La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis, que s'ha posat en cobrament el rebut de la quota del Casal per aquest 2022. Tots els socis que no el tinguin domiciliat en cap entitat bancària, podran fer-lo efectiu al mateix casal. El plaç per pagar finalitza el dia 20 de febrer.

 

  • La Junta de l'Associació Contra el Càncer d'Arbeca comunica a les persones que van comprar la loteria de Nadal, que a partir de demà i fins el 22 de març podeu anar a cobrar el premi a Lleida, al carrer Pallars 25, seu de l'Associació, l'horari és: Dimarts de 9:30 a 13 h. i dijous de 9:30 a 13 h. i de 16 a 19 h. Les persones que no puguin anar a Lleida, els hi podeu donar a un membre de la junta, abans del 4 de febrer, perquè els hi cobri el premi.

 

  • Us informem que aquest diumenge a les 16h de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:   ARBECA i GOLMES. Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.