AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 de febrer de 2023

21/02/2023

Aquest dimarts i dimecres hi ha Servei de deixalleria mòbil, ubicada a la cruïlla Av. Montserrat—Carrer del Pou, en horari de 9h a 13:30h i de 16h a 19h.

 

Quins residus s’hi recullen? S’hi podrán dur varietat de residus resumits en aquestes pàgines, de la mida que ens serien fàcilment transportables al nostrevehicle particular. Com per exemple electrodomèstics fins la mida d’un microones. 

 

No s’hi acceptaran voluminosos com matalassos, sofàs, somiers, neveres, rentadores, vidres grans o mobles, que ja queaquests continuaran sent recollits pel servei de recollida de voluminosos mensual del municipi (més informació i dies derecollida al teu ajuntament).

_______________________________________________________

Tiquets pel sopar de Carnaval del 25 de febrer. Preu del sopar 10€. Els podeu comprar a la Farmàcia Navés Baget, avui últim dia.

_________________________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida us convida aquest divendres 24 a l'Hora del conte! L'activitat tindrà lloc a les 17 h a la Biblioteca. Us hi esperem!

________________________________________________________

Aquest diumenge a les 18h, cinema del Cicle Gaudí amb la pel·lícula "Un año, una noche". Entrada general 4,5€ i reduïda 3€.

Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat o dijous de les 12:30h a lees 13:30h a les Oficines de l'Ajuntament.

______________________________________________________

 

L’Ajuntament informa que a partir del 27 de febrer el servei de Podologia formarà part del programa Empic del conveni que l’Ajuntament té signat amb el Consell Comarcal.Per aquest motiu, els majors de 60 anys o amb una discapacitat reconeguda es beneficiaran d’una bonificació de 5€ a les visites.

Per sol·licitar hora cal trucar directament a la podòloga (Èrika) i al moment de la visita caldrà omplir un full amb les dades personals i bancaries i es cobrarà pel banc.