AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 21 de desembre de 2022

21/12/2022

La Biblioteca informa que aquesta tarda obrirà de 19 a 20h degut a la reunió mensual del club de lectura. Disculpeu les molèsties. També anima a tot aquell qui vulgui participar en l'hora del conte de Nadal d'aquest divendres a avisar-ho a la biblioteca, per instagram o a través del correu electrònic [email protected] Gràcies.

____________________________________________________

El pròxim 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve, a les 19h. es celebrarà el Concert de Nadal a l'Abadia amb Cris Juanico. Entrades disponibles a través del web arbeca.koobin.cat , a guixeta o bé a l'Ajuntament demà de les 12:30 h. a 13:30 h.

Entrades a 5 €.


____________________________________________________

Recordem que us podeu inscriure pel CONCURS DE PESSEBRES
Podeu guanyar diferents vals valorats en 50€, 75€ i 100€ per gastar en els diferents comerços locals!
Trobareu les bases del concurs a les xarxes socials. Teniu temps fins demà.
 
____________________________________________________
Assegurances Sans Palau vol desitjar-vos unes bones festes i recordar-vos que ja podeu recollir els calendaris del 2023.
____________________________________________________
El comerç d'Arbeca us anima a comprar les butlletes de la rifa de les empreses. Per només un euro participes al sorteig de tres  cistelles. El número guanyador sortira amb el de la loteria de Nadal. No et quedis sense!! Hi ha primer, segon i tercer premi. Fem poble!!!
________________________________________________________
 
__________________________________________________
Formar-te i treballar a la vegada és possible gràcies al programa Formació Dual (gestionat per TALMA)
El servei de Formació i Inserció laboral de TALMA posa en marxa la Formació Dual per a electricitat i soldadura, a través dels quals podràs formar-te i treballar al mateix temps durant 1 any.
 
Les dues formacions s'adrecen a persones d'entre 16 i 29 anys. Les formacions s'imparteixen al centre Apunt de Mollerussa (TALMA), situades al carrer Ponent, 20.
 
No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva situació laboral! Per a més informació, poseu-vos en contacte al telèfon: 675 298 508
 
 
Aconsegueix de forma GRATUÏTA el Certificat Professional en Treball Domèstic o Auxiliar de Floristeria amb TALMA
El servei de Formació i Inserció laboral de TALMA posa en marxa dos projectes formatius a través dels quals podràs aconseguir el Certificat Professional en treball domèstic o bé en auxiliar de floristeria.
 
Les dues formacions s'adrecen a persones majors de 18 anys que es troben en situació d'atur i s'impartiran a Juneda.
 
No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva situació laboral! Per a més informació, poseu-vos en contacte al telèfon: 685 943 521.



Ets dona i estas a l'atur? Millora les teves competències digitals!
El servei de Formació i Inserció laboral de TALMA posa en marxa una nova edició de la formació d'acTIC (nivell bàsic) gràcies al programa ADA, que té per objectiu la realització d'accions de formació per tal d'adquirir i millorar les competències digitals i per impulsar l’emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere.
 
El curs és gratuït i comença el proper 9 de gener de 2023 a les poblacions de les Borges Blanques i Mollerussa.
 
No deixis perdre aquesta oportunitat per acreditar-te en el nivell bàsic d'acTIC i rebre el certificat oficial de la Generalitat de Catalunya.
 
Més informació al telèfon 685 943 521.