AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 d'octubre de 2022

20/10/2022

L'Ajuntament informa que tots els dubtes sobre la concentració parcel·lària s'atendran els dimecres i divendres de 10h a 12h. 

__________________________________________________________________

S'obre el període per a publicitar-se al llibret de la Fira de Santa Caterina. A la pàgina web de l'Ajuntament hi ha un apartat amb les instruccions i el document necessari per omplir. Data límit fins el 31 d'octubre. Per qualsevol dubte, contacte amb l'Ajuntament.

____________________________________________________________________

L'Associació contra el Càncer d'Arbeca dóna les gràcies a totes les persones que ahir van col·laborar en el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama.

____________________________________________________________________

Aquest diumenge a les 18h, sessió de cinema a l'Abadia amb la pel·lícula "Toscana", una comèdia dirigida per Pau Durà. Entrada general 4,5€ i reduïdia 3€. Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat

___________________________________________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 23 d'octubre a les 19:45 h de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports de Juneda, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:   ARBECA i CF SUDANELL , aficionats us hi esperem

___________________________________________________________________

El 31 d’octubre arriba la castanyada! Aquest any organitzada pels Diables d’Arbeca. A partir de les 7 de la tarda podeu apropar-vos al Centre Cultural on hi trobareu bona música i barra. A 2/4 de 10 sopar popular. Menú infantil a 8€ i adult a 15€. Tot seguit, a 2/4 de 12 i amb accés lliure, monoleg amb Miguel Espejo. I a partir de la 1, concert amb 25cent40 i Dj Adam Lay. Per participar a sopar, cal apuntar-se a Pa de Pessic Pastisseria o a Repunt’s 54, abans del 26 d’octubre

_________________________________________________________

S'acosta Tots Sants i a Floristeria Gineste's ja podeu fer els vostres encàrrecs de flor artificial i natural. Com sempre, hi trobareu la qualitat i el millor preu, amb gran varietat de dissenys únics i personalitzats. 

Si tens la jardinera d'altres anys, vine, escollirem i t'aconsellarem de la millor opció. També podeu fer la vostra comanda al telèfon 973 149 173. Gineste's sempre al vostre servei!

______________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que vulguin assistir al sopar de Castanyada el dia 31, que es podran apuntar fins el dia 23. El preu és de 20€. Totes les persones que s'apuntin desprès d'aquest plaç, tindran un increment de 2€. L'hora del sopar serà a les 21h. Les portes de la sala s'obriran a les 20:45h. Per a més informació truqueu a la Rosa al 973 160 335.

__________________________________________________________________

La quinta del 47 comunica que dissabte dia 22 a les 7h del matí a la Plaça Lluís Companys, hi haurà l'autocar.

_________________________________________________________________

L’Ajuntament recorda que tots els dijous de 4.30h a 7.30h de la tarda a la Sala República hi ha el servei de GARRIGUES CONCILIA,  servei de  canguratge per a infants de 3 a 12 anys, gratuït,  on els vostres filles i fills faran diferents activitats de lleure. Reserva per Whatsapp al 644 40 33 16. RESERVA AMB 48 HORES

________________________________________________________________

La Plataforma “Aturem la Incineradora a Juneda convoca la manifestació “Salut sí, Incineradora Tracjusa No”

el dissabte 22 a les 18h a la Plaça del Terrall de les Borges Blanques.