AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 d'octubre de 2021

20/10/2021

Des de Kintos i Apol·lònies 04' volem informar a la població que comença l'èpocade castanyes i que ens trobareu del 22 al 31 d'octubre a l'antiga plaça de la Serp, en horari de 18h a 00h els divendres i dissabtes, i de 18h a 22h els diumenges i entre setmana.

Podeu fer comandes dins de l'horari establert trucant als telèfons 636 43 80 60, 638 11 13 27 o 633 10 04 90. També ho podeu fer enviant un Whatsapp. 

Per a més informació, seguiu-nos a l'Instagram @kintosapolonies.04

______________________________

Des del CAP de les Borges Blanques us volem recordar que malgrat les portes dels centres s’hagin obert cal seguir les indicacions de trucar per telèfon per qualsevol símptoma compatible amb COVID-19 o refredats.

Es important que primer truqueu per telèfon i un professional sanitari ja contactarà amb vosaltres i us indicarà l’hora que heu de venir, així evitarem desplaçaments innecessaris.

_________________________________

Aquest proper dissabte a les 19:30h, Cinema a l'Abadia amb la projecció de "Jinetes de la justícia". Podeu adquirir  les entrades a arbeca.koobin.cat o només el dijous a Biblioteca Atlàntida.

imagen

___________________________________

La cooperativa Arbequina informa a tots els socis/es que ja podeu contractar l'assegurança del cereal de secà i regadiu i la de les oliveres i ametllers, si ho feu abans dels 15 de novembre, tindreu una bonificació del 5% en l'assegurança del cereal.

HORARI DIMARTS I DIJOUS DE 8H A12H A LES OFICINES.

__________________________________

La cooperativa Arbequina, informa a tots els socis que avui a les 21h es farà la reunió d'inici de campanya de l'oliva, els que esteu interessats en collir oliva verda, seria important la vostra assistència ja que es parlarà de les condicions.

__________________________

Tothom qui vulgui encomanar les flors natural per Tots Sants que passi per la Botiga de Cal Martí. Tenim un gran assortit de centres i rams de flors artificials de tots els preus. Recordeu, les flors per Tots Sants al vostre abast, a la Botiga de Cal Martí, naturals i artificials. Gràcies.

__________________________________

S'acosta Tots Sants i a Gineste's ja podeu fer les vostres comandes de flor artificial i natural. Com sempre, a Gineste's hi trobareu la qualitat i el millor preu, amb gran varietat de dissenys únics i personalitzats. Si tens la jardinera d'anys anteriors vine, escollim, t'informem i t'aconsellem la millor opció. La il·lusió per la feina ben feta ens caracteritza. També podeu fer la vostra comanda per telèfon al 973 14 91 73. Gineste's sempre al vostre servei.

imagen

__________________________________

La Merceria Repunt's 54 comunica que aquest divendres 22 i dissabte 23 d'octubre  estarem tancats .

Gracies per la vostra confiança i paciència.

_________________________________

Dijous 21 a les 20:00h a la sala Centro, es farà una master-class de ioga per tal commemorar el dia Mundial de la lluita contra el càncer de mama, a càrrec de Carmen Porras; amb la col·laboració de l'Associació de Dones l'Olivera.

Tothom hi és convidat. Es podran fer donatius durant la sessió.