AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 de setembre de 2022

20/09/2022

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues, fan saber a tota la població que en el cas d’una incidència de no recollida dels residus domiciliaris ho comuniquin a l’Ajuntament trucant al 973 160 008 de 8:30h fins a les 9:45h per a poder avisar a l’empresa adjudicatària del servei a que faci la recollida durant el matí.

Moltes gràcies.

______________________________________________________________

La Biblioteca l’Atlàntida informa que fins aquest divendres us podeu inscriure al club de lectura d’adults. Les reunions serán l’últim dimecres de cada mes a les 18h. Inscripcions a la biblioteca o al correu electrònic biblioteca@arbeca.cat. Últimes 5 places.

________________________________________________________________________________

 

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT ARBECA 2022

Fins el diumenge 25: RUTES AL TEU AIRE (Via Verda del Canal i Patrimoni Arquitectònic d'Arbeca)

Sorteig de 10 targetes T10 de dues zones de l'àrea de Lleida:

Penja 3 fotografies fent les rutes; etiqueta a @ajunt_arbeca amb el hashtag #SetmanaMobilitatArbeca i els de la ruta #ViaVerdaArbeca o #PatrimoniArbeca

Demà dimecres 21 a les 9:00h al Centre Cívic del Casal de la Gent Gran, sortida de la caminada saludable al voltant del perímetre urbà amb un petit refrigeri per les persones assistents.

Dijous 22 a les 8:40h a la Plaça del Toll, caminada per anar a l'escola! Tots els nens i nenes rebran un obsequi.

___________________________________________________________________________________

Aquest diumenge a les 12:00h del migdia us esperem a la Sala República per fer el Vermut Literari. Ramon Queralt Boldú ens presentarà "Societat, Joves i Cultura popular als anys 80".

Entrada Gratuïta. Hi haurà una petita degustació de vermut per a les persones assistents.

__________________________________________________________________________________

 

Torna el Cicle Gaudí a l'Abadia!

Aquest diumenge 25 de setembre a les 19h es projectarà l'èxit teatral portat a la gran pantalla "Escape Room", obra de l'actor i director Joel Joan. Entrada general 4,5€ i reduïda 3€

Important! A partir d'aquesta temporada la venda d'entrades a guixeta el dia de l'esdeveniment té un cost d' 1€ per operació de compra.

La guixeta de l'Abadia estarà oberta el dijous de 12:30h a 13:30h per la venda d'entrades anticipades per a les persones que no ho puguin fer per la pàgina web arbeca.koobin.cat

 

Sortegem 3 entrades dobles. Entra a l'Instagram de l'Abadia i participa!
______________________________________________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera informa que a partir del mes d'octubre es reemprendran les activitats de Marxa Nòrdica i Hipopressius.

Les interessades es poden apuntar aquest proper dimecres i dijous de 18h a 20h de la tarda al Casal de la Gent Gran. El preu i els dies s'informarà properament.