AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 de setembre de 2021

20/09/2021

La biblioteca Atlàntida informa que s'obren les inscripcions per al club de lectura d'adults. Les reunions seran mensuals, l'últim dimecres de cada mes. La primera lectura serà Anatomia de les distàncies curtes de Marta Orriols
INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 15 D'OCTUBRE a la biblioteca, al web https://biblioteca080.wixsite.com/bibliotecaarbeca/club-lectura o a través del correu electrònic: [email protected]

________________________________

II MOSTRA D'ARTISTES LOCALS - Amb l'objectiu de fomentar la cultura i promocionar l'art, la Biblioteca convoca a tots els artistes arbequins i arbequines a participar en la segona edició de la "Convocatòria d'artistes locals".

Podeu consultar les bases a Instagram i al  web de la biblioteca.

___________________________

A partir d'avui i fins divendres, ja podeu adquirir els abonaments de temporada de tardor pel cinema de la Sala l'Abadia. Ho podeu fer a través de la web arbeca.koobin.cat, a l'apartat abonaments o presencialment a la Biblioteca Atlàntida per les tardes.

__________________________

Aquest divendres a les 20:00h, a l'Abadia, tindrà lloc una xerrada participativa de presentació de Lleida pels Refugiats. 

 

Dissabte, a les 18:45, comença la temporada cultural de tardor a l'Abadia, amb la projecció de la pel·lícula "La dona il·legal". Comptarà amb la presència del director Ramon Termens i l'actor protagonista Daniel Faraldo. Podeu adquirir les entrades a través del web arbeca.koobin.cat o a la Biblioteca Atlàntida el dijous i divendres. Tota la recaptació de les entrades es destinarà a l'entitat Lleida pels Refugiats.

____________________________________

NOVA JORNADA DE PORTES OBERTES AL IOGA!

IOGA PER ESTIRAR I MOURE TOT EL COS I RELAXAR LA MENT...

VINE I PROVA UNA CLASSE:

AVUI DILLUNS 20 DE SETEMBRE A LES 20:30 h. A  LA PL. LLUÍS COMPANYS, 5.

CAL RESERVAR PLAÇA AL TELÈFON  660 332 552 I PREGUNTAR PER LA CARMEN

 _________________

Totinformàtica Serveis Integrals informa: Des de dilluns dia 20 de Setembre obertura de la nova Botiga ubicada al C/ Sant Pere 2-4 Baixos de Les Borges Blanques on podreu trobar una gran varietat de serveis informàtics, de telefonia, productes tecnològics de la millor qualitat i propostes que de ben segur us agradaràn. Tambè podeu visitar la seva web per poder saber mes a www.totinformatica.cat o trucar al 973143148. 

I el dia 25 inaguració amb moltes sorpreses, sortejos i regals! Estiguis atents al instagram @totinformatica_