AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 de novembre de 2023

20/11/2023

Programa d'actes de la 40ª Fira de Santa Caterina i 20ª Fira de l'oliva arbequina.
Programa d'actes de la Fira de Santa Caterina

L'Ajuntament informa que estan disponibles les entrades dels actes de la Fira de Santa Caterina. Podeu adquirir-les presencialment el proper dijous, de 12 a 13 h. a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o bé a través de la web https://arbeca.koobin.cat/

_________________________

L’Ajuntament informa que tots els nens i nenes que han participat al concurs de dibuix de la contraportada de la Fira 2023 i que assisteixin a l’acte d’inauguració de Fira divendres a les 18h a la Sala l’Abadia, se’ls hi regalarà una entrada per l’espectacle familiar Heeelp de dissabte.
Entrada gratuïta Heeelp

_________________________

L'Ajuntament recorda que aquest proper dimecres, es fa la recollida de restes vegetals i d'esporga. Cal sol·licitar-ho a l'Ajuntament fins demà a les 13h. Recordem que s'han de treure màxim 4 sacs el dimarts al vespre-nit.

_________________________

Es comunica que avui no es realitzarà el taller de noves tecnologies. S'avisarà així que es pugui reprendre. 
_________________________

Avança’t al Nadal amb supermercats Plusfresc! hi trobaràs molt bones ofertes en torrons, vins, caves i licors, cafès, conserves, embotits… i ja pots trobar també pernils de totes classes en oferta! Avança’t al Nadal i estalvia amb Plusfresc, el súper que t’estima!

_________________________

La Peixateria del Mar informa que demà comencen les ofertes de Fira. Hi hauran totes les ofertes durant un mes. Podeu passar-les a veure.