AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 de maig de 2021

20/05/2021

Continuem amb la programació de la Primavera Cultural:

- Divendres 21 a les 19:30h a la Sala l'Abadia, interessant conversa  oberta sobre educació amb Gregorio Luri. Preguntes, dubtes i comentaris sobre l'educació dels nostres fills. Acte gratuït però amb aforament limitat.

- Dissabte 22 a les 11:00h a la Sala República, Taller de flors reciclades. Porteu ampolles de plàstic buides i uns ensenyarem a transformar-les en una garlanda de flors! Ajuda'ns a guarnir el carrer jardí i fem d'Arbeca el poble guanyador del Garrigues en flor 2021!

- Per la tarda a les 19:00h a la Sala l'Abadia, cinema del Cicle Gaudí amb la projecció de "La vampira de Barcelona". Entrada general 4,5€ i reduïda 3€. Venda d'entrades a Biblioteca Atlàntida aquest dijous o a la web d' arbeca.koobin.cat. També ho podeu fer a través de la pàgina web de l'ajuntament, a l'apartat de primavera cultural i a dins de l'esdeveniment.

- Diumenge 23, durant tot el dia, nova Descoberta del Terme d'Arbeca. Aquest mes de maig descobrim "Les Teixeres".

_________________________

Us informem que aquest diumenge dia 23 de Maig a les 17:30 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol 11 de 3ª Catalana entre els equips:  CF ARBECA i VILANOVENCA.

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos

_________________________

La Cooperativa Arbequina informa a totes les socies i socis que ja poden demanar l'ajut de gasoil agrícola. L'horari és de 10h a 12h els dijous.

_________________________

Grup de Colònies informa que aquest dijous es poden passar a buscar per la Biblioteca Atlàntida les butlletes d'inscripció per les Colònies d'aquest estiu.