AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 de juny de 2022

20/06/2022

Com cada any, la Comissió de Festes organitza la revetlla de Sant Joan per rebre la flama, amb sopar popular, petit castell de focs i ball de nit.

El sopar consistirà en entrepans a escollir entre llonganissa, formatge o pernil salat, també inclourà aigua, vi i cafè.
Podeu passar a apuntar-vos pel sopar demà dins l'horari d'atenció ciutadana de l'Ajuntament o demà a la Biblioteca de 17h a 19h.
Recordem que per facilitar el repartiment del sopar, és obligatori inscriure tota la colla a la vegada.

 

_______________________________________________________

ES FA SABER

Que amb l'arribada de la calor i el bon temps augmenta la proliferació de vegetació a tots els solars i terrenys que hi ha a la zona urbana i urbanitzable del nostre poble.

Aquesta vegetació comporta, d'una part l'augment d'insectes molestos així com rosegadors, i per l'altra un cop seca, el perill d'incendi, incrementat aquest pel costum mediterrani de l'ús dels petards, moltes vegades utilitzats per infants sense la preceptiva vigilància de les seus pares o tutors.

La legislació actual i en concret l'establert al article 197 del Decret Legislatiu 1/2010 de 3 d’agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme de Catalunya, determina que els propietaris dels terrenys i edificacions hauran de mantenir-los en les degudes condicions mediambientals d'higiene, salubritat i han de complir els deures d'ús, conservació i rehabilitació, establertes en la llei, l'incompliment d'aquesta obligació habilita a l'administració per l'execució subsidiària a càrrec de la persona obligada així com la imposició de multes coercitives.

Per tot això S'ORDENA als propietaris dels referits solars i terrenys, que procedeixin de forma immediata a la neteja d'aquests, de forma que quedin i es mantinguin en les degudes condicions d'higiene i salubritat.

______________________________________________________________

L'Ajuntament informa que aquesta nit es recull la fracció resta.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà, entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

Gràcies per la vostra col·laboració!

 

________________________________________

Repunt's 54 informa que avui dilluns, excepcionalment, obrirem de 18h a 20:30h. Demà matí per motius personals, romandrem tancats. Gràcies per la vostra comprensió.

__________________________________________

CaixaBank comunica que l’oficina romandrà tancada del dia 27 de Juny al 8 de Juliol ambdós inclosos per vacances. Els dies 29 de Juny i 6 de Juliol l’oficina restarà oberta. L’Oficina disponible més propera és: 0066-Les Borges Blanques.

_____________________________________

S'han perdut unes ulleres per la zona del Plusfresc. Si les heu trobat, si us plau, truqueu al 607 50 71 04.