AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 de juliol de 2022

20/07/2022

D'acord amb l'ordenança municipal de Tinença d'animals de companyia i com es fa esment en l'Article 21 referent a l' Alimentació d’animals a la via pública es recorda que:

 

No és permès alimentar de manera general els animals a la via pública, parcs, solars o altres espais similars

ni a les portalades, finestres, terrasses i balcons, especialment aquells que no tenen propietari/a legal conegut, com poden ser gats, gossos, coloms i altres.

_______________________________________________________________________

L'Ajuntament informa que des d'avui ja es pot utilitzar el nou equipament esportiu del camp de futbol 7. Aquest equipament estarà disponible per a totes les arbequines i arbequins. 

Qui en vulgui fer ús de forma regular cal ho sol·liciti prèviament a l'Ajuntament d'Arbeca en horaris d'oficina.

Per a les persones usuàries de les Piscines Municipals es permetrà l'accés al camp de futbol 7 cada dia de les 3 a les 8 del vespre per la porta de l'interior del recinte.

Recordem que està totalment prohibit accedir al recinte fora dels horaris permesos, menjar-hi i l’entrada d’animals domèstics.

_______________________________________________________________________

Actes  previstos pel cap de setmana per la Festa de Sant Jaume:

Divendres, a partir de les 20:30 h al Parc de Santa Caterina:

Sopar a la fresca al teu aire, porta el teu sopar; Xerrada divulgativa de la flora i de la fauna del nostre terme; Concert amb el grup 'The Polar Soft' i degustació dels licors de la Cooperativa Tres Cadires.

Dissabte, a partir de les 20 h a la Plaça del Toll: 31è Aplec Sardanista de la Vila d'Arbeca

Diumenge, a la 13h a l'Església de Sant Jaume:

11è Garrigues GuitarFest: Kobékina&Vicente - Entrada gratuïta, al final del concert hi haurà un vermut popular i gratuït.

A les 19h a L'AbadiaTeatre amb l'obra 'L'hostal de la glòria'. Entrada gratuïta.

Dilluns 25 : 17h a les Piscines Municipals: Jocs infantils amb la Cremallera.

22 h al Pati del Centro: Cinema a la fresca amb la pel·lícula 'Deu meu que t´he fet'

Hi haurà servei de palometes. Entrada gratuïta.

______________________________________________________________

Esplai a l'Escoleta durant el mes d'agost. De dilluns a divendres excepte el 15 i el 16 d'agost. Horari de 8:30h a 13h. Preu: 30€ setmanals. Inscripcions per setmanes a l'Ajuntament d'Arbeca, fins el dia 29 de juliol.

 

 

___________________________________________________________

SOPAR DEL JOVENT 2022

El Jovent Arbequí fa saber que avui és l'últim dia per apuntar-se pel sopar de Festa Major. Cal omplir aquest formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc34ZYkv630hlsQyD_BA1Fs3wbrgn00260QoB0OBDT8jXOwVA/viewform

Els tiquets del sopar es poden adquirir a les piscines. El preu del sopar és de 22€ per persona i inclou pica-pica, fideuà, postres, beure i una samarreta. Cal pagar-ho amb efectiu al mateix lloc i moment de la compra dels tiquets. (Es prega portar l'import just). 

 

_____________________________________________________________

La Cooperativa Arbequina comunica que durant el mes d'agost el magatzem de fitosanitaris estarà obert de 8h a 12h del matí i dissabte estarà tancat.

____________________________________________________________

A causa de l'increment de gent necessitada, Càritas posarà caixes per aliments a les botigues del poble i demana als arbequins i arbequines que col·laborin amb el que puguin, gràcies. Som el què donem. Som amor.

____________________________________________________________

El celler Vinya els Vilars us convida aquest dijous a la presentació de la exposició "Textures", de Sonia Martín. L'acte de presentació serà a les 19:30h entre vinyes.

_____________________________________________________________

El Consell Comarcal de les Garrigues i l'Ajuntament d'Arbeca informen del servei Garrigues Concilia Estiu (GAC-ES), nou servei de canguratge d'atenció de 17h a 20h, adreçat a infants de 3 a 12 anys, per conciliar la vida personal i laboral. És gratuït. Podeu utilitzar qualsevol punt GAC de la comarca. S'adjunta relació d'espais, i dies d'atenció per municipi.

Per accedir al servei us heu d'inscriure a través d'un imprès electrònic i desprès ja fareu reserva de plaça per Whatsapp. Més informació trucant a 644 40 33 16 o al correu electrònic garriguesconcilia@gmail.com 

Aquest servei s'inclou dins el programa "Temps per cures" del Departament d'Igualtat i feminismes, finançat pel Pla Corresponsables, del Ministeri d'Igualtat.