AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 de gener de 2022

20/01/2022

INFO COVID:
 
 • El consultori mèdic informa que l'horari per programa visites és de 8 a 11h, telefònicament. Per altres motius, ho podeu fer a través d'E-consulta o al 061.

 

 • Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el Consultori Mèdic Local demanem, en benefici de tota la població, que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

 

 • L'Institut Català de Salut comunica que tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 40 anys, ja es poden vacunar de la 3a. dosi de la COVID.

   

  També es recorda que segueixen posant primeres dosis. 

__________________________________

 • L'Ajuntament i l'equip del Consultori Mèdic informen que el número de telèfon per a consultes relacionades amb el COVID és el 900 102 112

 

 • Aquest proper cap de setmana, hi ha doble sessió de cinema a l'Abadia:

  Dissabte 22, a les 18h - "El sustituto", una història del nazisme ambientada a València.

  Diumenge a les 18h - projecció familiar d' "Ernest & Celestine", Una pel·lícula recomanada a partir de 3 anys per aprendre a compartir i respectar la diversitat. 

  Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o aquesta tarda a la Biblioteca. Es demana portar l'import just, gràcies.

 

 • L'Associació de Dones l'Olivera informa que s'han programat dues activitats a partir del mes de febrer:

- Marxa nòrdica, els dimarts de 5 a 6 de la tarda.

- Hipopressius, els dijous de 8 a 9 del vespre.

Aprofitem per fer saber que per cobrar el número premiat de la Grossa podeu passar avui de 5 a 7 de la tarda pel local de la gent gran, on també us podeu apuntar per alguna de les activitats programades.

 

 • La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis, que s'ha posat en cobrament el rebut de la quota del Casal per aquest 2022. Tots els socis que no el tinguin domiciliat en cap entitat bancària, podran fer-lo efectiu al mateix casal. El plaç per pagar finalitza el dia 20 de febrer.

 

 • Us informem que aquest diumenge a les 16h de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:   ARBECA i GOLMES. Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.