AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 de gener de 2021

20/01/2021

L'Ajuntament d'Arbeca demana a tota la població que extremi les mesures de prevenció per evitar el rebrot de la COVID 19 vist l'elevat risc de contagi existent al nostre municipi. Per tot això, demanem seguir escrupulosament totes les mesures de prevenció marcades per les autoritats sanitàries.

 

L’Ajuntament d’Arbeca informa que davant la situació d’emergència sanitària generada pel risc de propagació del Covid-19, fins a nou avís, l’Oficina d’Atenció al Públic de l’Ajuntament restarà tancada només de manera presencial.

Qualsevol tramitació o consulta, serà telefònica al tf. 973 160 008 i electrònica mitjançant el correu [email protected]

En cas de requerir un tràmit presencial, caldrà demanar cita prèvia per telèfon.

 

L’Ajuntament demana a tots els veïns i veïnes que  en el cas de trobar el contenidor de les escombraries ple, no deixeu les vostres bosses o residus al damunt del contenidor o al terra, està totalment prohibit. Si us plau dipositeu els vostres residus en els contenidors més propers.

Recordeu que no es poden deixar objectes voluminosos a les illes de contenidors.

Moltes gràcies per ajudar a mantenir nets els carrers de tots.

 

L'Ajuntament recorda a tota la població que solament està permès als veïns l'accés en vehicles als Carrers de Les Pregàries i Abadia. També recordem que està totalment prohibit aparcar en aquests carrers ( veïns inclosos)