AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 de febrer de 2023

20/02/2023

Aquest dimarts i dimecres hi haurà Servei de deixalleria mòbil, ubicada a la cruïlla Av. Montserrat—Carrer del Pou, en horari de 9h a 13:30h i de 16h a 19h.

Aquest servei consisteix en la recollida controlada de residus domiciliaris reciclables que no poden ser recollits amb el servei de recollida d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta. 

Quins residus s’hi recullen?

S’hi podrán dur varietat de residus resumits en aquestes pàgines, de la mida que ens serien fàcilment transportables al nostre

vehicle particular. Com per exemple electrodomèstics fins la mida d’un microones.

 

No s’hi acceptaran voluminosos com matalassos, sofàs, somiers, neveres, rentadores, vidres grans o mobles, que ja que

aquests continuaran sent recollits pel servei de recollida de voluminosos mensual del municipi (més informació i dies de

recollida al teu ajuntament).




_______________________________________________________

Tiquets pel sopar de Carnaval del 25 de febrer. Preu del sopar 10€. Els podeu comprar a la Farmàcia Navés Baget, fins demà dimarts.


_________________________________________________________

L’Ajuntament informa que a partir del 27 de febrer el servei de Podologia formarà part del programa Empic del conveni que l’Ajuntament té signat amb el Consell Comarcal.

Per aquest motiu, els majors de 60 anys o amb una discapacitat reconeguda es beneficiaran d’una bonificació de 5€ a les visites.

 

Per sol·licitar hora cal trucar directament a la podòloga (Èrika) i al moment de la visita caldrà omplir un full amb les dades personals i bancaries i es cobrarà pel banc.

___________________________________________________________ 

La Parròquia convida a tot el voluntariat a una reunió que es farà avui a les 18h a la sala del costat del pati de l'Abadia. Ens acompanyarà un germà de la Creu Blanca del Castell del Remei, per explicar-nosque desprès de la pandèmia torna a funcionar i espera la nostra col·laboració.

El dimecres dia 22 comença la Quaresma, Missa a les 18h amb imposició de la cendra.