AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 de desembre de 2021

20/12/2021

Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el consultori mèdic local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

_____________________________________

L'Institut Català de Salut fa saber que a partir d’avui ja es poden posar la 3a dosi tots els usuaris vacunats amb AstraZeneca i Janssen, i tots els majors de 60 anys. 

També es posaran primeres dosis. 

Aquesta setmana vacunarem al pavelló de l’oli de dimecres a divendres. Per demanar hora, podeu trucar al telèfon 634745431 o bé al CAP de Borges 973142033. 
_______________________________________

La Biblioteca l’Atlàntida informa que modifica les activitats de Nadal degut al confinament dels infants.

-Lots sorpresa infantils: Tria el tema que més t'agradi i gaudeix de les vacances llegint! L'univers, detectius, pirates, cuina, Japó, natura, animals, música...

Estàs confinat i no pots vindre a buscar-ho? T'ho portem a casa!

Envia'ns un missatge a Instagram o al correu electrònic [email protected] indicant: Nom i dos cognoms, Nom del lot, adreça on vols que t’ho entreguem i número de telèfon.

El dimecres 22 a partir de les 19h us el portarem a casa!

T'hi pots inscriure fins el dimecres 22 a les 12h! 

-Contacontes de Nadal ONLINE: Dijous 23 de Desembre a les 17.30 h t’esperem en directe a l’Instagram de la Biblioteca. Explicarem contes per totes les edats.

_____________________________________

L'Ajuntament recorda que els vals per fomentar el comerç local es poden utilitzar fins el dia 24 de desembre.

__________________________________________

L’Ajuntament informa que demà i dimecres hi haurà el Servei de Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal a Arbeca, un servei per a la recollida controlada de residus domiciliaris reciclables que no poden ser recollits amb el servei de recollida d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta.

Estarà ubicada a la cruïlla Av. Montserrat / Carrer del Pou i l’horari de recollida serà de les 10:00 a les 13:30 h.

_____________________________________

L'Ajuntament dóna les gràcies a tot el suport i col·laboració rebuda per part de la població, entitats, empreses i comerços durant aquest cap de setmana, per la Marató de TV3. Podeu continuar col·laborant amb la causa el dia 31 de desembre, a la 3ª Cursa de Sant Silvestre Arbequina, organitzada pel Club Ciclista.

__________________________________

LA COOPERATIVA ARBEQUINA INFORMA A TOTS ELS SOCIS QUE DEGUT A LA NOVA SITUACIÓ PANDÈMICA D'ARBECA, ENS VEIEM OBLIGATS A EXTREMAR LES PRECAUCIONS A LA NOSTRA EMPRESA.

LA COOPERATIVA NOMÉS ATENDRÀ PRESENCIALMENT AL SOCI DE 8 A 11 DEL MATI, FINS EL DIA 3 DE GENER.

PER MÉS CONSULTES TRUQUEU AL 973 16 00 00.

_________________________

Ja s'ha obert el període d'inscripció per al Concurs de Pessebres d'enguany. Inscripcions fins el dimecres, 22 de desembre al correu [email protected] o per Whatsapp al 659592986.