AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 20 d'abril de 2021

20/04/2021

El tall del subministrament d'aigua que afectava la zona del nucli antic ha quedat restablert.

_______________________________________________________________

Aquest dimecres torna el programa Ràdio Albirka, el programa radiofònic fet pels alumnes de l'escola. Ho podreu seguir en directe a les 10:30h a Ràdio Arbeca, 107.8 FM

_______________________________________________________________

Aquest cap de setmana seguim amb la Primavera Cultural.

Divendres 23, Diada de Sant Jordi, a partir de les 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h a l'Avinguda dels Portals - Parada de llibres i roses.

imagen

 

Dissabte 24 d'abril - a les 10:00h - Plantada popular d'arbres al caixer del Canal. Punt de trobada a la Bassa del Tossalet.

A la tarda del dissabte, a les 19:00H, a la Sala l'Abadia- Xerrada de Núria Picas Il·lusió, passió, sacrifici, satisfacció…

L'acte és gratuït però fa falta inscripció prèvia a la Biblioteca per control d'aforament.

Al diumenge, a les 10:30h, a la Plaça de la Unió Republicana - Parada de llibres i roses. A les 12:30h- a la mateixa plaça, el Postureig de Lleida presentarà els seus dos llibres i a continuació, proclamació dels guanyadors de la 39ª edició de la Mostra Literària.

Tancarem el diumenge a la tarda, a les 18:00h a la Sala l'Abadia, amb cinema, amb la projecció de "El año que dejamos de jugar".

Entrada general 5€ i reduïda 4€. Venda d'entrades a biblioteca Atlàntida. La venda s'efectuarà d'avui dimarts fins dijous.

__________________________________________________________

Aquest divendres és la Diada de Sant Jordi. Dia de la cultura i l'amor. Sens dubte, les milors roses a Gineste's. Des de la rosa marca de la casa, fins al format o ram més exuberant, delict i especial. Estarem oberts tot el dia, des de les 8 del matí a les 21:00h de la nit. Us esperem il·lusionats, per fer-vos gaudir d'un dia tant especial. Feliç Sant Jordi a tothom!

imagen

_______________________________________________________________

Divendres 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, durant tot el dia, a la Botiga de Cal Martí hi haurà roses naturals, centres i arranjaments florals. També els llibres seran els protagonistes durant tota la jornada. El diari Segre us regala un llibre per celebrar Sant Jordi. Recordeu, aquest any, el llibre i la rosa de Sant Jordi, a la Botiga de Cal Martí.