AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 2 de setembre de 2022

02/09/2022

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que vulguin assistir al berenar-sopar del dia 11 de setembre, es podran apuntar fins el diumenge, 4 de setembre.

El preu és de 15 €.

Totes les persones que s'apuntin després d'aquest plaç, tindràn un increment de 2 €.

L'hora del sopar serà a les 20 h. Les portes de la sala s'obriràn a les 19:45 h.

Per més informació podeu trucar a la Rosa al tf. 973 160 335

_________________________________________________

El Consell Comarcal de les Garrigues i l'Ajuntament d'Arbeca informen del servei Garrigues Concilia Hivern (GAC), que començarà a partir de dilluns, 5 de setembre i fins al 31 de desembre, és un nou servei gratuït de canguratge i atenció de 17h a 20h, adreçat a infants de 3 a 12 anys, per conciliar la vida personal i laboral. A Arbeca, es realitzarà tots els dijous, tot i així, podeu utilitzar qualsevol punt GAC de la comarca.

Per accedir al servei, us heu d'inscriure a través de la web https://sites.google.com/view/garriguesconcilia/inici i desprès ja fareu reserva de plaça per Whatsapp. Més informació trucant a 644 40 33 16 o al correu electrònic [email protected] 

Aquest servei s'inclou dins el programa "Temps per cures" del Departament d'Igualtat i feminismes, finançat pel Pla Corresponsables, del Ministeri d'Igualtat.

_________________________________________________

Arbeca per la Independència fa saber que a la floristeria Gineste's i a la Pastisseria Pa de Pessic hi trobareu les samarretes de la Diada de l'11 de setembre que, enguany, es celebra a l'avinguda del Paral·lel de Barcelona. També podreu apuntar-vos per anar-hi amb autocar per 15 € el seient.
Aquest 11 de setembre TORNEM-HI PER VÈNCER, GUANYEM LA INDEPENDÈNCIA!