AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 2 de setembre de 2021

02/09/2021

L'Ajuntament d’Arbeca oferta un contracte en pràctiques de garantia juvenil per al departament de manteniment i serveis municipals.

Aquesta oferta laboral va adreçada a joves de més de 16 anys i menys de 30, a la pàgina web i d’altres xarxes socials municipals hi trobareu tota la informació sobre les tasques a desenvolupar, el perfil necessari per optar a l’oferta i les condicions del contracte.

Les sol·licituds es poden portar a l'oficina d'atenció ciutadana de 10 a 13:30 hores o enviar-les per correu electrònic a  promocioeconomica@arbeca.cat fins al 10 de setembre de 2021 a les 14h.

________________________

La Col.lectivitat de Regants núm. 13 dels Canals d’Urgell comunica que el dia 3 de setembre a les 8 del vespre celebrarà Assemblea General Extraordinària a la sala de Plens de l’Ajuntament de Miralcamp.

________________________

A la Botiga de Cal Martí hem començat la campanya escolar per al nou curs, amb tot el material que us farà falta amb interessants descomptes. Hi trobareu un gran assortit de motxilles de les millors marques amb els millors preus. 

Recordeu, la Botiga de Cal Martí torna a l'escola, Us hi esperem!

_____________________________

Us informem que aquest diumenge dia 5 de Setembre a les 18:30 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit amistós de futbol 11 entre els equips:CF ARBECA i UE. CASTELLDANS.

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos

_________________________

Arbeca per la Independència us fa saber que "Aquest 11 de Setembre t'esperem a Barcelona! Anirem de la plaça Urquinaona al Parlament de Catalunya per deixar clar que som i serem el motor que porti el país cap a la plena llibertat. La independència és necessària, està legitimada i sabem com fer-la possible!

També us informem que a la Floristeria Gineste's i a la pastisseria Pa de Pessic, hi trobareu les samarretes de enguany i us hi podeu apuntar per anar a Barcelona amb autocar.

Contem amb vosaltres!!!