AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 2 de novembre de 2022

02/11/2022

L'Ajuntament comunica que ja es poden demanar el permisos de foc d'esbarjo i crema de residus vegetals. Aquest últim, només es podrà sol·licitar per motius fitosanitaris (s'haurà d'indicar la plaga). El titular de la crema ha de ser sol·licitant de la DUN. Tots dos tràmits es poden realitzar a través de les oficines de l'Ajuntament, a les Oficines Comarcals del DACC o per via telemàtica.

_______________________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que ja estan obertes les inscripcions al Taller de fotografia: "Explicar amb fotografia" del divendres 18 de novembre a les 17h. Activitat per adults i nens a partir de 8 anys (acompanyats d'adult) o 12 anys sols. Us podeu inscriure a través del correu electrònic [email protected] o presencialment a la biblioteca. Gràcies.

_______________________________________________________

Aquest proper dissabte 5 de novembre a les 22h a l'Abadia, segueix la Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues amb l'obra "Taxi". Entrada anticipada 2€ i a guixeta 4€. Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat.

____________________________________________________

El diumenge a les 12:30h a la Sala República, vermut literari. Quim Forn i Magda Gregori ens presenten "Aquell octubre". Al finalitzar hi haurà una petita degustació de vermut.

____________________________________________________

El diumenge a les 18h, sessió de cinema amb la pel·lícula "Maria Chapdelaine". Entrada anticipada 5€ i reduïda 4€, disponibles al web arbeca.koobin.cat

Demà de 12:30h a 13:30h venda anticipada d'entrades a l'Abadia.

___________________________________________________

El Síndic convoca a tots els regants del terme d'Arbeca a l'Assemblea Ordinària. Avui a les 20h a la Sala Màrius Torres.

______________________________________________________

L'Associació de dones l'Olivera fa una crida a tothom qui vulgui participar en l'elaboració d'ornaments de Nadal per tal de vendre'ls per la Fira en benefici de la Marató d'enguany. Podeu lliurar-los a l'Estanc o a qualsevol membre de la junta. 

També comunicar que l'activitat de gimnàstica de manteniment i hipopressius començarà el dilluns dia 7 a les 18:30h.

_______________________________________________________

El 4 de novembre a la Sala dels Grums de les Borges Blanques es realitzarà unes jornades sobre l'educació de la dona als anys 50 i 60.

Inscripcions i més informació al telèfon 616 11 81 89.