AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 2 de juny de 2022

02/06/2022

L'Ajuntament informa que aquesta nit es recolliran les fraccions d'orgànica i d'envasos.

També es recolliran, bolquers, compreses i excrements d'animals dins d'una bossa possada en un cubell convenientment senyalitzat.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà hauràs d’entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

________________________________________

Aquest proper cap de setmana arriba la Festa dels Amics de Vilars. Dissabte i diumenge, portes obertes des de les 9 del matí amb visites guiades gratuïtes cada hora. I el diumenge a les 11h a la mateixa Fortalesa, Jocs Infantils amb La Cremellera i a les 12h Vermut Musical amb Duo Alea.

 

 

____________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que vulguin participar de la festa del dia de Sant Joan, que podran passar a apuntar-se  el diumenge 5 de juny per la tarda, al mateix casal.

______________________________________________________________________________

La Botiga de Cal Martí us fa saber que aquest dilluns vinent dia 6, Festivitat de la Segona Pasqua, tindrà obert el seu establiment tot el dia.

___________________________________________________________

S'ha posat en marxa la borsa de treball per la campanya agrària 2022. Tant els pagesos interessats en contractar gent, com la gent interessada en treballar al camp, es poden posar en contacte amb els Consell Comarcal de les Garrigues via telefònica al 973 14 26 58 o presencialment de 8h a 15h. Gràcies.

_________________________________________________________

 

Ets dona i estàs a l'atur? Treu-te l'acTIC gratuïtament!

 

Des de TALMA oferim cursos de nivell bàsic, mitjà i alt per obtenir el títol d'acTIC, una certificació acreditativa de les competències digitals. Això vol dir dels coneixements, les habilitats i les aptituds de les persones en el món de les noves tecnologies.

 

A qui està adreçada aquesta formació gratuïta? Està adreçada a dones entre 16 i 65 anys que es troben en situació d'atur.

 

On s'imparteixen? Hi haurà 4 cursos de 15 places cada un a les Borges Blanques (CEI, Av. Francesc Macià 56) i 2 cursos de 15 places cada un a Mollerussa (C/Ponent, 20). Es faran els grups en funció del nivell de les persones inscrites.

 

No t'ho pensis més, acredita't en acTIC i aconsegueix millorar el teu currículum i les possibilitats d'accedir a una feina! Més informació i inscripcions al telèfon 675 298 508.