AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 d'octubre de 2022

19/10/2022

L'Ajuntament informa que tots els dubtes sobre la concentració parcel·lària s'atendran els dimecres i divendres de 10h a 12h. 

__________________________________________________________________

Ja es poden consultar les bases pel concurs de la portada del llibret de la FIra de Santa Caterina. Les podeu trobar a la pàgina web de l'Ajuntament o a les xarxes socials. Ja es poden presentar els dissenys fins el dia 28 d'octubre.

___________________________________________________________________

S'obre el període per a publicitar-se al llibret de la Fira de Santa Caterina. A la pàgina web de l'Ajuntament hi ha un apartat amb les instruccions i el document necessari per omplir. Data límit fins el 31 d'octubre. Per qualsevol dubte, contacte amb l'Ajuntament.

____________________________________________________________________

 

Avui a les 19:30h es projectarà a l'Abadia la pel·lícula "La decisión de Anne" acte solidari #contraelcàncer

Hi haurà venda de productes solidaris amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama.

Us hi esperem!

 

___________________________________________________________________________________

El 31 d’octubre arriba la castanyada! Aquest any organitzada pels Diables d’Arbeca. A partir de les 7 de la tarda podeu apropar-vos al Centre Cultural on hi trobareu bona música i barra. A 2/4 de 10 hi haurà sopar popular amb menú infantil a 8€ i adult a 15€. Tot seguit, a 2/4 de 12 i amb accés lliure, riurem una estona amb el monologista Miguel Espejo. I en acabar, a partir de la 1, concert amb 25cent40 i Dj Adam Lay. Per participar a sopar, cal apuntar-se a Pa de Pessic Pastisseria o a Repunt’s 54, abans del 26 d’octubre

_________________________________________________________________________

Es comunica a tots els nascuts l'any 1952 que, per no coincidir amb una altra activitat convocada,  la reunió que s'havia previst per avui, es farà demà dijous a 2/4 de 9 del vespre al Bar del TIT. Moltes gràcies.

_________________________________________________________________________

Família! Necessiteu temps per vosaltres i fer allò que més us apeteix? Sigui descansar o fer esport, treballar, anar a fer la compra, enllestir casa o veure als vostres amics i amigues, tots els dijous de 4.30 a 7.30h de la tarda a la Sala República tens el GARRIGUES CONCILIA  servei de  canguratge per a infants de 3 a12 anys que viuen a les Espai gratuït  on els vostres filles i fills faran diferents activitats de lleure (jocs manualitats) 

Omple una sola vegada el formulari d'inscripció per cada infant que trobareu al web i reserva per Whatsapp al 644 403 316. RESERVA AMB 48 HORES

sites.google.com

 

________________________________________________________________

Ens cal la màxima col·laboració ciutadana, si la Incineradora de residus de Juneda es fica en marxa, serà la primera en tota la província de Lleida, cal manifestar-nos en contra pacíficament el pròxim 22 d’Octubre a les 18h, Plaça del Terrall. Borges Blanques. Unim esforços per construir un futur millor, Ens juguem la SALUT. TRACTAMENTS DE PURINS SI, PERÒ AIXI NO!