AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 d'octubre de 2021

19/10/2021

Des del CAP de les Borges Blanques us volem recordar que malgrat les portes dels centres s’hagin obert cal seguir les indicacions de trucar per telèfon per qualsevol símptoma compatible amb COVID-19 o refredats.

Es important que primer truqueu per telèfon i un professional sanitari ja contactarà amb vosaltres i us indicarà l’hora que heu de venir, així evitarem desplaçaments innecessaris.

____________________________________

Aquest dimecres torna Ràdio Albirka, el programa radiofònic que realitza l'alumnat de l'escola. El podreu seguir en directe a través del 107.8 fm.

_________________________________

Aquest proper dissabte a les 19:30h, Cinema a l'Abadia amb la projecció de "Jinetes de la justícia". Podeu adquirir  les entrades a arbeca.koobin.cat o només el dijous a Biblioteca Atlàntida.

imagen

___________________________________

Tothom qui vulgui encomanar les flors natural per Tots Sants que passi per la Botiga de Cal Martí. Tenim un gran assortit de centres i rams de flors artificials de tots els preus. Recordeu, les flors per Tots Sants al vostre abast, a la Botiga de Cal Martí, naturals i artificials. Gràcies.

__________________________________

S'acosta Tots Sants i a Gineste's ja podeu fer les vostres comandes de flor artificial i natural. Com sempre, a Gineste's hi trobareu la qualitat i el millor preu, amb gran varietat de dissenys únics i personalitzats. Si tens la jardinera d'anys anteriors vine, escollim, t'informem i t'aconsellem la millor opció. La il·lusió per la feina ben feta ens caracteritza. També podeu fer la vostra comanda per telèfon al 973 14 91 73. Gineste's sempre al vostre servei.

imagen

__________________________________

Dijous 21 a les 20:00h a la sala Centro, es farà una master-class de ioga per tal commemorar el dia Mundial de la lluita contra el càncer de mama, a càrrec de Carmen Porras; amb la col·laboració de l'Associació de Dones l'Olivera.

Tothom hi és convidat. Es podran fer donatius durant la sessió.