AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 de setembre de 2022

19/09/2022

L’Ajuntament d’Arbeca i el Consell Comarcal de Les Garrigues, fan saber a tota la població que en el cas d’una incidència de no recollida dels residus domiciliaris ho comuniquin a l’Ajuntament trucant al 973 160 008 de 8:30h fins a les 9:45h per a poder avisar a l’empresa adjudicatària del servei a que faci la recollida durant el matí.

Moltes gràcies.

______________________________________________________________

La Biblioteca l’Atlàntida informa que fins aquest divendres us podeu inscriure al club de lectura d’adults. Les reunions serán l’últim dimecres de cada mes a les 18h. Inscripcions a la biblioteca o al correu electrònic [email protected]. Últimes 5 places.

______________________________________________________________

Torna el Cicle Gaudí a l'Abadia!

Aquest diumenge 25 de setembre a les 19h es projectarà l'èxit teatral portat a la gran pantalla "Escape Room", obra de l'actor i director Joel Joan. Entrada general 4,5€ i reduïda 3€

Important! A partir d'aquesta temporada la venda d'entrades a guixeta el dia de l'esdeveniment té un cost d' 1€ per operació de compra.

La guixeta de l'Abadia estarà oberta el dijous de 12:30h a 13:30h per la venda d'entrades anticipades per a les persones que no ho puguin fer per la pàgina web arbeca.koobin.cat

________________________________________________________________________________

 

L'Associació de Dones l'Olivera informa que a partir del mes d'octubre es reemprendran les activitats de Marxa Nòrdica i Hipopressius.

Les interessades es poden apuntar aquest proper dimecres i dijous de 18h a 20h de la tarda al Casal de la Gent Gran. El preu i els dies s'informarà properament.

______________________________________________________________

L'Assemblea Nacional Catalana i el Consell de la República organitzen autocars per anar a la manifestació en commemoració del cinquè aniversari de l'1 d'octubre a l'Arc del Triomf a barcelona. Per fer inscripcions, a la Llibreria Quaderns de Borges, al telèfon 973 14 08 21 o al 606 26 45 88. Preu 15€. Es pot fer el pagament en efectiu o per Bizum.