AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 de març de 2024

19/03/2024

L'Ajuntament informa que avui i demà hi ha servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. L'horari és:

Avui de 17 h. a 19 h.

Demà de 10:30 h. a 13 h. i de 17 h. a 19 h.

__________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida comunica que avui romandrà tancada.
Disculpeu les molèsties.
__________________________________________

L'Escola de Música informa que avui hi torna a haver classes pels assistents del casal d'avis.

__________________________________________

Actes de la Primavera Cultural
8è Memorial Mossèn Anton Brú

Dimecres, 20 de març a les 19:30 h. a la sala l'Abadia, conferència "Com a casa enlloc", a càrrec de Laura Olivart, treballadora social del CAP de Les Borges Blanques.És tracta d’una conferència preventiva a la població sobre aquells elements que ens poden facilitar la continuïtat en el nostre domicili quan tenim algun tipus de necessitat, limitació o dependència.
Vine i participa!


Dijous, 21 de març a les 17:30 a la biblioteca l'Atlàntida, lectura de poemes "Dia Mundial de la Poesia".


Dissabte, 23 de març a les 10 h. a la Fortalesa dels Vilars, caminada de la Fortalesa dels Vilars al conjunt arqueològic del Tossal de la Pleta de Belianes.

A les 19:30 h. a la sala l'Abadia, música amb "El Joglar amb Arnau Tordera" (cantant del grup Obeses).
__________________________________________

Reunió informativa PELS AFECTATS DEL SECTOR AGRARI PER LA SEQUERA I EL TANCAMENT DEL CANAL D'URGELL.

La plataforma Manifest del Gran Urgell, Arbequina de Farratges i Cooperativa Arbequina, convoquen a qui pugui estar interessat, el proper dijous dia 21 de Març a La sala Martinell (lateral Agrobotiga c/ Lleida nª24) a les 20 h.

__________________________________________

Podeu venir a Floristeria Gineste's a fer la vostra comanda de Palmes i Palmons. També us recordem que tenim Rebaixes i liquidació de final de temporada.

Us esperem!

Gineste's sempre al vostre servei.

__________________________________________

Cada dia, a supermercat Plusfresc, amb una compra mínima de 20€, et regalen un producte. Aquesta setmana, t’emportes de regal un paquet de macarrons gallo de 450gr. Amb la teva compra mínima de 20€, rebràs un paquet de macarrons Gallo de regal. Només a Plusfresc d’Arbeca.


__________________________________________

S'obre el termini fins el 9 d’abril perquè l’estudiantat universitari pugui presentar la seva candidatura (fins a 3 màxim) en alguna de les més de 200 ofertes de pràctiques en empreses i entitats de les comarques rurals Leader de Catalunya.

Les ofertes es poden consultar a: https://www.odisseujove.cat/ofertes-de-practiques-2024/ 

La informació i el procediment de presentació de les candidatures per l’estudiantat és accessible a: https://www.odisseujove.cat/practicum/

Recordem els requisits de participació per l’estudiantat:

  • Matrícula en estudis oficials de grau o màsterd’una universitat inclosa dins del sistema universitari de Catalunya
  • En el cas d’estudiants de grau, cal haver superatun mínim del 50% dels crèdits en el moment de presentar la candidatura.
  • No haver tingut relació laboral contractual prèvia amb l’empresa i/o institució que ofereix les pràctiques, excepte en aquells casos en què l’experiència laboral prèvia hagi estat per fer tasques totalment diferents de les que es realitzaran a les pràctiques.

(L’estudiant també ha de complir els requisits específics que l’empresa i/o institució ofertant especifiqui a l’oferta de pràctiques a la qual vol presentar candidatura, així com els requeriments que fixi la seva universitat en matèria de pràctiques).__________________________________________


__________________________________________

Preinscripcions del curs 2024-25 d'educació infantil

Període: del 6 al 20 de març
Educació infantil. De 3 a 6 anys
Educació primària. De 6 a 12 anys (només alumnes nous a l'escola)
 
Enllaç a la pàgina preinscripció:
 


___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.