AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 de març de 2021

19/03/2021

La Regidoria de Cultura informa que aquest cap de setmana comença la Primavera Cultural - 5è Memorial a Mossèn Anton Bru.
 
Dissabte 20, ja es podrà visitar l'exposició " Plantes i gent, etnobotànica garriguenca" que es trobarà fins el 4 de maig a l'Oficina de Turisme. A la tarda del dissabte a les 19:30h - Concert de Guillem Anguera Quartet. Guillem Anguera, besnebot de Mossén Anton Bru ens presenta el seu darrer treball "14 km". Entrada general a 8 euros i entrada reduïda a 6 euros.
 
Diumenge dia 21 es realitza l'acte de Presentació oficial a la Sala Abadia que consta de tres parts: S'iniciarà a les 11:30h amb el recital de poesia, l'acte oficial de presentació i finalment, la presentació del llibre de Marc Artigau "Jo era el món". Aquests actes són gratuïts i amb aforament limitat. Aquestes 3 parts contaran com un sol acte.
A la tarda, a les 19:00h - Teatre familiar amb "Lo Biel, un pallasso agosarat". Entrades a 2 euros.
 
Venda d'entrades a la Biblioteca Atlàntida o reserva prèvia enviant un correu electrònic a [email protected]. Es demana portar l'import just. Gràcies.
Per a més informació, podeu consultar la programació a la pàgina web de l'Ajuntament d'Arbeca.
 
imagen

 

imagen
 
imagen
 
imagen
 
imagen
 
_______________________________________________________________
L'Escola Albirka us fa saber que el període de preincripció per al curs 2021-2022 de totes les persones nascudes el 2018, s'iniciarà avui serà fins dimecres 24 de març.
 
Enguany i degut a la situació que estem vivint, serà procés telemàtic i caldrà adjuntar fotos de la documentació.
 
L'horari de Secretaria és el dimecres i dijous de les 9:00 del matí fins a 2/4 de 6 de la tarda.
_______________________________________________________________
 
L'Ajuntament informa que diumenge es reprèn el Mercat de segona mà.