AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 de maig de 2023

19/05/2023

La biblioteca l'Atlàntida informa que a causa de la Supernit a les biblioteques, que tindrà lloc avui a les 19h la biblioteca romandrà tancada per la resta de serveis. Disculpeu les molèsties.

________________________

 

El Manifest del Gran Urgell convoca a tots els afectats pel tancament del Canal d'Urgell i el Segarra-Garrigues a l'assemblea informativa que tindrà lloc avui a les 20:30h al pavelló de Miralcamp.

________________________

 

La Junta del Casal de la gent gran comunica a tots els socis que enguany compleixin 80 anys i també als que celebren les noces d'or, que si volen participar de la Festa-Homenatge el 24 de juny, dia de Sant Joan, ho comuniquin a qualsevol membre de la Junta o bé a la Rosa al 973 160 335 , fins el dia 31 de maig.

_______________________

 

Es recorda a les persones que fan la sortida a Tortosa demà dissabte, que l'autocar sortirà de la Plaça Lluís Companys a les 8h del matí, puntual!

______________________

 

Demà a les 20h a la Sala República, tindrà lloc el taller "Cícliques i ben informades". Activitat oberta a tothom.

_____________________

 

Diumenge a les 19h cinema a l'Abadia amb la pel·lícula "Blue Jeans". Entrada general 5€ i reduïda 4€. Disponibles al web arbeca.koobin.cat

 

 

_____________________

 

Us informem que aquest diumenge dia 21 de maig, a les 17h de la tarda i al Camp municipal d'Albagès es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips: CF Albagès i CF Arbeca. Aficionats, us hi esperem!

_____________________

 

Dijous 1 de juny sortida a LO PARDAL, Fundació Guillem Viladot a Agramunt!✒️Visita guiada a la casa de la poesia visual. Tres edificis plens l'obra més experimental de Guillem Viladot, on, mitjançant el paradigma de l'objecte trobat, creava objectes entre la poesia i l'escultura.