AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 de juliol de 2022

19/07/2022

D'acord amb l'ordenança municipal de Tinença d'animals de companyia i com es fa esment en l'Article 21 referent a l' Alimentació d’animals a la via pública es recorda que:

 

No és permès alimentar de manera general els animals a la via pública, parcs, solars o altres espais similars

ni a les portalades, finestres, terrasses i balcons, especialment aquells que no tenen propietari/a legal

conegut, com poden ser gats, gossos, coloms i altres.

_______________________________________________________________________

L'Ajuntament informa que des d'avui ja es pot utilitzar el nou equipament esportiu del camp de futbol 7. Aquest equipament estarà disponible per a totes les arbequines i arbequins. 

Qui en vulgui fer ús de forma regular cal ho sol·liciti prèviament a l'Ajuntament d'Arbeca en horaris d'oficina.

Per a les persones usuàries de les Piscines Municipals es permetrà l'accés al camp de futbol 7 cada dia de les 3 a les 8 del vespre per la porta de l'interior del recinte.

Recordem que està totalment prohibit accedir al recinte fora dels horaris permesos, menjar-hi i l’entrada d’animals domèstics.

_______________________________________________________________________

Actes  previstos pel cap de setmana per la Festa de Sant Jaume:

Divendres, a partir de les 20:30 h al Parc de Santa Caterina:

Sopar a la fresca al teu aire, porta el teu sopar; Xerrada divulgativa de la flora i de la fauna del nostre terme; Concert amb el grup 'The Polar Soft' i degustació dels licors de la Cooperativa Tres Cadires.

Dissabte, a partir de les 20 h a la Plaça del Toll: 31è Aplec Sardanista de la Vila d'Arbeca

Diumenge, a la 13h a l'Església de Sant Jaume:

11è Garrigues GuitarFest: Kobékina&Vicente - Entrada gratuïta, al final del concert hi haurà un vermut popular i gratuït.

A les 19h a L'AbadiaTeatre amb l'obra 'L'hostal de la glòria'. Entrada gratuïta.

Dilluns 25 : 17h a les Piscines Municipals: Jocs infantils amb la Cremallera.

22 h al Pati del Centro: Cinema a la fresca amb la pel·lícula 'Deu meu que t´he fet'

Hi haurà servei de palometes. Entrada gratuïta.

_____________________________________________________________

Aquest any celebrem la 25a edició de l'Arbequí de Ferro. El detall d'aquesta edició serà una samarreta commemorativa per tots els participants. Recordem que avui és l'últim dia per fer les inscripcions amb dret a escollir samarreta.

Bases i inscripció en el següent enllaç:
https://forms.gle/5bVNwfzdZCu8xePQ7

______________________________________________________________

Esplai a l'Escoleta durant el mes d'agost. De dilluns a divendres excepte el 15 i el 16 d'agost. Horari de 8:30h a 13h. Preu: 30€ setmanals. Inscripcions per setmanes a l'Ajuntament d'Arbeca, fins el dia 29 de juliol.

 

 

___________________________________________________________

SOPAR DEL JOVENT 2022

El Jovent Arbequí fa saber que demà és l'últim dia per apuntar-se pel sopar de Festa Major. Cal omplir aquest formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc34ZYkv630hlsQyD_BA1Fs3wbrgn00260QoB0OBDT8jXOwVA/viewform

Els tiquets del sopar es poden adquirir a les piscines. El preu del sopar és de 22€ per persona i inclou pica-pica, fideuà, postres, beure i una samarreta. Cal pagar-ho amb efectiu al mateix lloc i moment de la compra dels tiquets. (Es prega portar l'import just). 

 

_____________________________________________________________

El celler Vinya els Vilars us convida aquest dijous a la presentació de la exposició "Textures", de Sonia Martín. L'acte de presentació serà a les 19:30h entre vinyes.

_____________________________________________________________

A causa de l'increment de gent necessitada, Càritas posarà caixes per aliments a les botigues del poble i demana als arbequins i arbequines que col·laborin amb el que puguin, gràcies.

_____________________________________________________________

S'organitza un viatge a Lourdes els dies 2,3 i 4 de setembre. Per més informació a cal Jordi Frutos o al telèfon al 646 33 04 13

_____________________________________________________________

El Consell Comarcal de les Garrigues i l'Ajuntament d'Arbeca informen del servei Garrigues Concilia Estiu (GAC-ES), nou servei de canguratge d'atenció de 17h a 20h, adreçat a infants de 3 a 12 anys, per conciliar la vida personal i laboral. És gratuït. Podeu utilitzar qualsevol punt GAC de la comarca. S'adjunta relació d'espais, i dies d'atenció per municipi.

Per accedir al servei us heu d'inscriure a través d'un imprès electrònic i desprès ja fareu reserva de plaça per Whatsapp. Més informació trucant a 644 40 33 16 o al correu electrònic garriguesconcilia@gmail.com 

Aquest servei s'inclou dins el programa "Temps per cures" del Departament d'Igualtat i feminismes, finançat pel Pla Corresponsables, del Ministeri d'Igualtat.