AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 de gener de 2023

19/01/2023

La biblioteca l'Atlàntida us convida aquest demà divendres a les 17h a l'Hora del conte per infants de 0 a 3 anys: Contes d'animalons, bestiari per nadons i contes dedicats als més menuts, a càrrec de "En clau de clown" Us hi esperem!

 

_________________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que ja us podeu inscriure al Curs d'escriptura creativa per infants!

El curs serà els dies 3, 10 i 17 de febrer a les 17h i està adreçada a infants d'entre 9 i 12 anys.

L'activitat és gratuïta i us hi podeu inscriure fins al 27 de gener a la Biblioteca o al correu: biblioteca@arbeca.cat

 

_________________________________________________

Esquerra Republicana de les Garrigues us convida a assistir a la taula rodona sobre Models de gestió de les dejeccions ramaderes, que tindrà lloc avui a les 7 de la tarda a la Sala Maria Lois de Les Borges Blanques, una oportunitat per a conèixer models de gestió de les dejeccions ramaderes sostenibles mediambientalment, econòmicament i respectuosos amb la salut de les persones.

_________________________________________

L'Associació de dones l'Olivera informa que un dels números de la grossa de cap d'any ha estat premiat amb 1 €.

Les persones que vulguin cobrar-lo, poden passar per la botiga de la Maite o bé per Repunt's 54 durant el mes de gener.

Gràcies per la vostra col·laboració.

________________________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 22 de gener, a les 16:00 h de la tarda, i al Camp Municipal de Juneda,  es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:  Cf Arbeca i Cf Rosello, aficionats us hi esperem

________________________________________________

Des de la Junta del Casal de la Gent Gran s'organitza una excursió de "Carnestoltes" pels dies 24, 25 i 26 de febrer a Lloret de Mar. El preu és de 220€. Inclou: Viatge amb autocar; estància a un hotel 4 estrelles; pensió completa amb aigua i vi; 3 excursions incloses i programa d'animació. Per més informació i apuntar-vos, podeu trucar a la Rosa al 973 160 335.

_________________________________________________

Dimarts 24 de gener, a les 16h al Casal de la Gent Gran, taller per promoure un estil de vida saludable: Escoltem-nos i mengem bé per sentir-nos millor. Comptarà amb la presència de Thelma Hernando, Mercè Carbonell i Alba Torrelles, membres del CAP  de les Borges.

________________________________________________

Problemes de recepció del senyal de TV
L’entitat LLEGA700 comunica a tota la població que el 31 de gener acaba el període per a resoldre incidències o problemes en la recepció de la televisió a la vila d’Arbeca causats per les possibles afectacions ocasionades pels nodes de 4G i 5G de telefonia mòbil.
Aquestes actuacions són de caràcter gratuït per als ciutadans afectats i per a poder resoldre les incidències s’han de comunicar al centre d'atenció a l'usuari, al telèfon gratuït 900 833 999.

 

________________________________________________

Recordem que ja us podeu inscriure per la Rua de Carnaval del dia 25 de febrer. Teniu les bases a les xarxes socials i a l'Ebando.