AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 de gener de 2021

19/01/2021

L'Ajuntament d'Arbeca demana a tota la població que extremi les mesures de prevenció per evitar el rebrot de la COVID 19 vist l'elevat risc de contagi existent al nostre municipi, actualment un dels més alts de Catalunya. Per tot això, demanem seguir escrupulosament totes les mesures de prevenció marcades per les autoritats sanitàries.

 

L’Ajuntament d’Arbeca informa que davant la situació d’emergència sanitària generada pel risc de propagació del Covid-19, a partir d’avui i fins a nou avís, restarà tancada de manera presencial l’Oficina d’Atenció al Públic de l’Ajuntament.

 Qualsevol tramitació o consulta, serà telefònica al tf. 973 160 008 i electrònica mitjançant el correu [email protected]

 En cas de requerir un tràmit presencial, caldrà demanar cita prèvia per telèfon.

 

L’Ajuntament demana a tots els veïns i veïnes que  en el cas de trobar el contenidor de les escombraries ple, no deixeu les vostres bosses o residus al damunt del contenidor o al terra, està totalment prohibit. Si us plau dipositeu els vostres residus en els contenidors més propers.

Recordeu que no es poden deixar objectes voluminosos a les illes de contenidors.

Moltes gràcies per ajudar a mantenir nets els carrers de tots.

 

L'Ajuntament recorda a tota la població que solament està permès als veïns l'accés en vehicles als Carrers de Les Pregàries i Abadia. També recordem que està totalment prohibit aparcar en aquests carrers ( veïns inclosos)


La Biblioteca Atlàntida informa que aquesta tarda romandrà tancada.