AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 de febrer de 2021

19/02/2021

L'Ajuntament informa que l'Avinguda de Les Garrigues quedarà tallada fins a nou avís, degut a les obres que s'hi estan efectuant.

L'Ajuntament d'Arbeca i els Mossos d'Esquadra i el CAP de Les Borges alerten de trucades falses relacionades amb les vacunes del COVID a domicili. Per aquest motiu es damana precaució. Tota informació de les vacunes i la COVD 19 que pugui ser d'interés general, ho anunciarem a través dels canals oficials.

 

L'Ajuntament d'Arbeca col·labora amb l'AFANOC en motiu de la campanya "Posa't la gorra". Amb l'aportació de 8 euros, pots aconseguir la gorra de l'edició d'aquest 2021. Les podreu trobar a la perruqueria de la Ceci "Imatge 23" i a la Floristeria Gineste's.

 

Òmnium Cultural recorda que davant de la repressió que estem patint per part de l’Estat Espanyol estem recollint signatures per portar la llei d’Amnistia al Congrés dels Diputats. El punt de recollida de signatures a Arbeca és la Pastisseria Pa de Pessic en horari comercial, per a més informació podeu consultar la pàgina web amnistiaara.cat