AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 19 de desembre de 2022

19/12/2022

L'Ajuntament vol donar les gràcies a tot el poble per la participació i la solidaritat en els actes de la Marató de TV3, així com a les entitats: AFA Escola Albirka, Petjada del Secà, Club Futbol Sala Arbeca, Associació de dones l'Olivera, Associació Contra el Càncer i Casal d'Avis i a la Mireia Navés; així com també agraïr la col·laboració i gentilesa dels comerços i empreses.

Gràcies a tots vosaltres s'ha aconseguit recaudar fins ara 3.285 €.

Podeu continuar col·laborant en aquesta causa comprant els llibres de baixa de la biblioteca l'Atlàntida.

També podeu fer donatius a través d'internet, Bizum, transferència bancària o a través dels caixers automàtics de Caixabank.

Trobareu tota la informació a la web de la Marató https://www.ccma.cat/tv3/marato/donatiu/

____________________________________________________

La biblioteca informa que ja estan disponibles els lots de lectura infantil que podeu reservar a la biblioteca o a través del correu [email protected]. Els lots estan disponibles del 16 al 23 de desembre.

Corre que volen!!!

I per aquelles famílies que vulguin participar llegint a l'hora del conte de Nadal del dia 23 de desembre ho poden comunicar a la biblioteca o a través del correu [email protected].
____________________________________________________

L'Ajuntament informa que el servei de la Deixalleria Mòbil del Consell Comarcal de Les Garrigues torna aquesta setmana, demà 20  i dimecres 21 de desembre, en horari de 9 h. a 13:30 h. i de 15 h. a 17 :30 h.

____________________________________________________

Dijous dia 22 de desembre TALLER DE GALETES DE NADAL!

Recepta que seguirem:
200g farina d’avena
100g ametlles
1 ou
40ml d’oli d’oliva
130g de dàtils
Sal

Un cop tinguem feta la massa passarem a fer els motlles de les galetes i finalment les decorarem! T’ho perdràs? Anima’t i vine a fer galetes!

Places límitades, inscripció prèvia a l’Ajuntament deixant nom i cognoms i un telèfon de contacte! Menors de 12 anys han de venir acompanyats 1 adult!

Data màxima d'inscripció, dimecres 21 de desembre.

Organitza: Regidoria de joventut i Oficina Jove de les Garrigues!

____________________________________________________

El pròxim 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve, a les 19 h. es celebrarà el Concert de Nadal a l'Abadia amb Cris Juanico. Entrades disponibles a través del web arbeca.koobin.cat , a taquilla o bé a l'Ajuntament el dijous, 22 de desembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, en horari de 12:30 h. a 13:30 h.

Entrades a 5 €.

____________________________________________________

Recordem que us podeu inscriure pel CONCURS DE PESSEBRES

Podeu guanyar diferents vals valorats en 50€, 75€ i 100€ per gastar en els diferents comerços locals!

Trobareu les bases del concurs a les xarxes socials. Teniu temps fins el dijous, 22 de desembre.

____________________________________________________

La cooperativa Arbequina informa nou horari per entrar olives al molí. De dilluns a dissabte de 15 a 18hores i romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre.

____________________________________________________

Formar-te i treballar a la vegada és possible gràcies al programa Formació Dual (gestionat per TALMA)

El servei de Formació i Inserció laboral de TALMA posa en marxa la Formació Dual per a electricitat i soldadura, a través dels quals podràs formar-te i treballar al mateix temps durant 1 any.

Les dues formacions s'adrecen a persones d'entre 16 i 29 anys. Les formacions s'imparteixen al centre Apunt de Mollerussa (TALMA), situades al carrer Ponent, 20.

No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva situació laboral! Per a més informació, poseu-vos en contacte al telèfon: 675 298 508 

 

Aconsegueix de forma GRATUÏTA el Certificat Professional en Treball Domèstic o Auxiliar de Floristeria amb TALMA

El servei de Formació i Inserció laboral de TALMA posa en marxa dos projectes formatius a través dels quals podràs aconseguir el Certificat Professional en treball domèstic o bé en auxiliar de floristeria.

Les dues formacions s'adrecen a persones majors de 18 anys que es troben en situació d'atur i s'impartiran a Juneda.

No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva situació laboral! Per a més informació, poseu-vos en contacte al telèfon: 685 943 521.

 

Ets dona i estas a l'atur? Millora les teves competències digitals!

El servei de Formació i Inserció laboral de TALMA posa en marxa una nova edició de la formació d'acTIC (nivell bàsic) gràcies al programa ADA, que té per objectiu la realització d'accions de formació per tal d'adquirir i millorar les competències digitals i per impulsar l’emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere.

El curs és gratuït i comença el proper 9 de gener de 2023 a les poblacions de les Borges Blanques i Mollerussa.

No deixis perdre aquesta oportunitat per acreditar-te en el nivell bàsic d'acTIC i rebre el certificat oficial de la Generalitat de Catalunya.

Més informació al telèfon 685 943 521.